Ο Ραγκούσης «γείωσε» Κασσελάκη μπροστά σε όλη την ΠΓ Κύριο

18 Ιουλίου 2024 18:37

Το πακέτο που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει και δεν θα έχει την έγκρισή μου», δήλωσε ενώπιον του προέδρου του κόμματος ο πρώην υπουργός.

Ευθεία αμφισβήτηση της οικονομικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ από τον Γιάννη Ραγκούση στην Πολιτική Γραμματεία, ενώπιον του ιδίου του Στέφανου Κασσελάκη!

«Δεν δίνω τη σύμφωνη γνώμη μου, ούτε πρόκειται να τη δώσω, για το τεράστιο πακέτο που εμπεριέχεται στην οικονομική μας πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, εκτιμώντας πως το ύψος του είναι τεράστιο και υπερβαίνει όχι απλώς το πλαίσιο μιας τετραετίας, αλλά και μιας δεκαετίας!

Πού αναφέρεται κυρίως ο Γιάννης Ραγκούσης; Στην επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων, την αύξηση κατά 5% των δαπανών για την υγεία, το διπλασιασμό των αμοιβών των υγειονομικών κοκ. Υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες εκλογές, με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε υιοθετήσει τέτοιες υποσχέσεις, που είναι φανερό πως ακόμα και αν υπήρχε η πιθανότητα να γίνει πρωθυπουργός ο Στέφανος Κασσελάκης ή δεν θα τα εφάρμοζε ή η χώρα θα οδηγούνταν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Γιάννης Ραγκούσης δεν διστάζει να εκφράσει τη θέση του και να προειδοποιήσει ότι δεν δίνει ούτε θα δώσει τη σύμφωνη γνώμη του στο θέμα, γνωρίζοντας πως οι άσπονδοι φίλοι του στην Κουμουνδούρου δεν θα διστάσουν να τον κατηγορήσουν ότι συμπορεύεται με το ...Μαξίμου!

Ο πρώην υπουργός, πάντως, μαθαίνουμε διαθέτει λεπτομερειακά στοιχεία για τα κόστη του πακέτου.

ΥΓ: Είναι σαφές πως πλην του Στέφανου Κασσελάκη στο στόχαστρο του Γιάννη Ραγκούση είναι και ο τομεάρχης Οικονομικών Νίκος Παππάς.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos