Άγριο επεισόδιο Κασσελάκη-Γεροβασίλη: «Σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ» -Αποχώρησαν 8 της φρουράς Τσίπρα

Ένταση και νέος γύρος εσωστρέφειας ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο του φθινοπώρου.

Στον αέρα τινάχθηκε η σημερινή διαδικτυακή συνεδρίαση στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς υπήρξε έντονη διαφωνία και σύγκρουση της Όλγας Γεροβασίλη και άλλων στελεχών του κόμματος με τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή την ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Ραγκούσης ζήτησε να καταθέσει μια εισήγηση «για να ξέρουμε πώς βαδίζουμε στο συνέδριο για σημαντικές αποφάσεις», ενώ η Όλγα Γεροβασίλη και ο Σωκράτης Φάμελλος είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει το Συνέδριο την ίδια ημέρα με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και πρότειναν να γίνει δύο εβδομάδες πριν ή δύο μετά.

Στο σημείο αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε με οργή: «Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε ψηφισμένες αποφάσεις. Σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει από το κόμμα. Τέλος!».

Η φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σάλο... Ο Νίκος Παππάς του ζήτησε να ανακαλέσει.

«Δεν ανακαλώ» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από την διαδικτυακή συνεδρίαση οι 8 της «φρουράς» Τσίπρα και της ομάδας των «87» που είχαν υπογράψει το κοινό κείμενο πριν από την Κεντρική Επιτροπή. Πρόκειται για τους κ.κ. Ραγκούση, Γεροβασίλη, Φλαμπουράρη, Ζαχαριάδη, Θεοχαρόπουλο, Καρκούλια, Συμεωνίδου, Νοτοπούλου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης διέψευσε το επεισόδιο της συνεδρίασης, υποστηρίζοντας: «Μια χαρά είμαστε με την Όλγα. Μην ανησυχείτε. Θα εκσυγχρονίσουμε συλλογικά το κόμμα μας, για να ανταποκριθεί στην κοινωνία χωρίς να είναι δέσμιο κανενός συμφέροντος».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos