Γεωργιάδης: Ζητώ συγγνώμη από τον Κασσελάκη που του χάλασα τις διακοπές στη Μύκονο

Συνεχίζεται η ανταλλαγή «πυρών» ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφορικά με τους απλήρωτους εργαζομένους των κομματικών μέσων ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Χ, όπου απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη, ζητώντας του ειρωνικά «συγγνώμη» που του χάλασε τις διακοπές.

«Εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός», υπογράμμισε στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

 

 

«Ζητώ συγγνώμη από τον Στέφανο Κασσελάκη που του χάλασα τις διακοπές του στη Μύκονο και τον ανάγκασα να κάνει από χθες τόσες απεγνωσμένες αναρτήσεις εναντίον μου, αλλά α) δεν έβγαλαν εργαζόμενοι δικοί μου ή της ΝΔ ανακοίνωση εναντίον μας αλλά αντιθέτως έβγαλαν ανακοίνωση οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΕΣΗΕΑ ενάντιον του. Β) εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos