Κατερίνα Μονογυιού: «Ο Παύλος Μπακογιάννης θα μας διδάσκει πάντα ότι η δημοκρατία είναι για όλους ανεξαιρέτως»

26 Σεπτεμβρίου 2024 17:43

Η Βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού με αφορμή τη συμπλήρωση 35 ετών από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο Παύλος Μπακογιάννης, τρείς και πλέον δεκαετίες μετά την άνανδρη δολοφονία του από την «17 Νοέμβρη»,

μας διδάσκει ότι πάντα η δημοκρατία είναι για όλους ανεξαιρέτως. Αγωνίστηκε σε όλη την πορεία του βίου του για την ενότητα και την ελευθερία από τις ιδεολογικές παρωπίδες. Η συμφιλίωση που εκείνος οραματίστηκε, σήμερα είναι κτήμα όλων. Κάποιοι λίγοι ακόμη επιμένουν να θέλουν να επιβάλλουν στην κοινωνία διαχωρισμούς. Δεν θα τα καταφέρουν. Η δημοκρατία μας, για την οποία ο Παύλος Μπακογιάννης πάλεψε και θυσιάστηκε έχει γερά και δυνατά θεμέλια.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζουν στο δρόμο που χάραξε η πολιτική παρουσία του Παύλου Μπακογιάννη και με πρόγραμμα, όραμα και πίστη στην πατρίδα προχωρούν μπροστά. Ας μας μείνει από τον Παύλο Μπακογιάννη μία φράση: «Η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που δέχεται τον άνθρωπο όπως είναι».

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos