300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ελήφθη το μήνυμα» από τα συλλαλητήρια των Τεμπών -Στο Μαξίμου σήμερα ο Μητσοτάκης, πιθανός ανασχηματισμός 20 Μαρτίου

01 Μαρτίου 2025 14:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
«Ελήφθη το μήνυμα» από τα συλλαλητήρια των Τεμπών -Στο Μαξίμου σήμερα ο Μητσοτάκης, πιθανός ανασχηματισμός 20 Μαρτίου

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου για ραντεβού και καθιερωμένες συσκέψεις, όμως δεν θα είναι «άλλη μια μέρα στο γραφείο».

Ύστερα από τα χθεσινά μαζικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα η κυβέρνηση περνά σε μία νέα περίοδο, όπου καλείται να διορθώσει λάθη που έχουν συσσωρευθεί στο πρώτο μισό της δεύτερης θητείας της και να ληφθούν αποφάσεις για τον τρόπο που θα πορευθεί στη συνέχεια.

Το μήνυμα των πολιτών πρέπει να ληφθεί
«Το μήνυμα των πολιτών που κατέβηκαν στο δρόμο ήταν ηχηρό και πρέπει να το λάβουμε υπόψιν μας», σχολίαζαν λίγες ώρες μετά τη λήξη των συγκεντρώσεων κυβερνητικά στελέχη. Ταυτόχρονα, υπήρχε ανακούφιση στο κυβερνητικό επιτελείο για την εξέλιξη των συγκεντρώσεων, όπου παρά τα επεισόδια που προκάλεσαν συγκεκριμένες ομάδες όλα κύλησαν ομαλά, αφού η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετείχαν σε αυτά τίμησε τα θύματα της τραγωδίας και εξέφρασε το αίτημα για δικαιοσύνη, όπως σημείωναν αρμόδιες πηγές. Τις προηγούμενες ημέρες επικρατούσε φόβος ότι η κατάσταση μπορούσε να γίνει ανεξέλεγκτη λόγω του κλίματος που είχε καλλιεργηθεί, ωστόσο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και σε μεγάλο βαθμό λειτούργησε το επιχειρησιακό σχέδιο Χρυσοχοΐδη, σύμφωνα με την εκτίμηση στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Από εκεί και πέρα, η αστυνομία οφείλει να αποκρυπτογραφήσει το προφίλ και την προέλευση όσων προκάλεσαν επεισόδια και να δώσει στοιχεία για τη δράση τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  01/03/2025  10:20
Θεοδωρικάκος για συλλαλητήρια για τα Τέμπη: Η κυβέρνηση ταυτίζεται με το αίτημα πολιτικά, ανθρώπινα και ηθικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ  01/03/2025  10:53
Μαρινάκης για Τέμπη: Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε οτιδήποτε αποφανθεί η Δικαιοσύνη
Στο Μέγαρο Μαξίμου προετοιμάζονται για τις κοινοβουλευτικές μάχες που θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα αρχής γενομένης την Τρίτη στη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ ακολουθεί την Τετάρτη η προ ημερησίας συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. Η κυβέρνηση δεν θα την μεταβάλει σε ψήφο εμπιστοσύνης και έτσι θα ξεκινήσει αμέσως η συζήτηση και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με την ψηφοφορία.

Τα λάθη και ο πιθανός ανασχηματισμός στις 20 Μαρτίου
Οι τόνοι αναμένεται να ανέβουν ακόμα περισσότερο καθώς η πολιτική αντιπαράθεση έχει πάρει ακραία μορφή. «Πρέπει να δείξουμε στους πολίτες πως έχουμε αντιληφθεί τι σηματοδοτεί η μαζική τους παρουσία που ήταν πέρα και πάνω από κόμματα και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων δίνοντας πρωτίστως απαντήσεις σε αυτούς», σημειώνει έμπειρο κοινοβουλευτικό στέλεχος της ΝΔ. Η κυβέρνηση από την πλευρά της δεν επιθυμεί να μπει σε μία στείρα αντιπαράθεση, αλλά να αποσαφηνίσει τι θέση της και κυρίως «να μιλήσει για τα όσα σκοπεύει να κάνει για να διορθώσει το βαθύ κράτος για το οποίο μίλησε ο κ. Μητσοτάκης αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα». Το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει αρκετά για να αποτελέσει πραγματικότητα αυτή η δέσμευση, το καθιστά πιο επιτακτικό», σύμφωνα με βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος.

Βαριά είναι η ατμόσφαιρά και στο εσωτερικό της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας, με αρκετούς βουλευτές να μιλούν με μεγαλύτερη ένταση από το παρελθόν για τις παραλείψεις και τα λάθος μηνύματα που εξέπεμψε το κυβερνητικό στρατόπεδο για το δυστύχημα των Τεμπών. Από αρκετούς επισημαίνονται γενικότερα λάθη στρατηγικής και υποστηρίζουν πως «θα πρέπει να διορθωθούν πριν να είναι αργά». Ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και αναμένεται να πάρει πρωτοβουλίες το αμέσως επόμενο διάστημα για να εκτονώσει το ατμό που έχει συσσωρευθεί. Μία από αυτές είναι ο ανασχηματισμός, ο οποίος θα γίνει μέχρι τις 20 Μαρτίου όπως προεξοφλούν διάφορες πηγές πληροφόρησης.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν είναι στο άρμα του οποιουδήποτε - Στο α’ τρίμηνο του ’26 το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με την Τουρκία (βίντεο)
  • Κ. Μητσοτάκης: «Ο στόχος είναι επενδύσεις άνω του 20% του ΑΕΠ» στην εκδήλωση της Morgan Stanley στο Λονδίνο
  • Μητσοτάκης από Λονδίνο: Εκλογές την άνοιξη του '27, έχω σαφές σχέδιο για την επόμενη 5ετία, είμαι πολύ αισιόδοξος
  • Αύριο η επιστροφή ενοικίου σε 1 εκατ. δικαιούχους -Ποιοι θα μοιραστούν 230 εκατομμύρια ευρώ, τα κριτήρια (Βίντεο)
  • Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης - Διμερείς σχέσεις, ναυτιλία και εξαγωγές στο επίκεντρο (βίντεο)
  • Μητσοτάκης: Θα δώσουμε πάνω από 2 δισ. τους επόμενους μήνες για τη στήριξη του εισοδήματος – Έρχονται νέα μέτρα για το στεγαστικό (Βίντεο)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στην Ο...
Μαρινάκης για Τέμπη: Όποιος ευ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Δεκέμβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Κυκλάδες, Πάρος: «Έρχονται» βροχοπτώσεις διαρκείας - 4ήμερη καιρική αστάθεια (Bίντεο)

Κυκλάδες, Πάρος: «Έρχονται» βροχοπτ...

30 Νοεμβρίου 2025
Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θάνατος του Νίκου Κρητικού

Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θά...

04 Δεκεμβρίου 2025
Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου: Ψήφισμα για τον θάνατο του Νίκου Κρητικού

Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου: Ψήφι...

04 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Παράσυρση κρουαζιερόπλοιου στη Ρόδο

Παράσυρση κρουαζιερόπλοιου στη Ρόδο

05 Δεκεμβρίου 2025
Μπάσκετ Ανδρών: Νέα ήττα (37-65) από τα Φανάρια Νάξου για τον Α.Ο. Πάρου

Μπάσκετ Ανδρών: Νέα ήττα (37-65) απ...

05 Δεκεμβρίου 2025
Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν αύριο λόγω των συγκεντρώσεων για τον Γρηγορόπουλο

Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν αύ...

05 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ