300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β. Κικίλιας για ακτοπλοϊκά εισιτήρια: «Προτεραιότητα να προστατεύσουμε τη μεσαία τάξη, τους ανθρώπους που παλεύουν στην καθημερινότητα»

17 Μαρτίου 2025 14:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ
  • ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ
  • ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Β. Κικίλιας για ακτοπλοϊκά εισιτήρια: «Προτεραιότητα να προστατεύσουμε τη μεσαία τάξη, τους ανθρώπους που παλεύουν στην καθημερινότητα»

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

«Πρώτη μας προτεραιότητα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι να προστατεύσουμε και να στηρίξουμε τη μεσαία τάξη, τα μικρά πορτοφόλια, τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι παλεύουν στην καθημερινότητα.

Αυτούς που ήταν πάντα η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας και ο παραγωγικός τομέας της ελληνικής οικονομίας.» τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του τ/σ ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» και στους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο υπογράμμισε ότι «θα πρέπει η μέση ελληνική οικογένεια να μπορεί να ταξιδεύει στα νησιά με το αυτοκίνητο και τα παιδιά της με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορεί αυτό να είναι ανεκτό οικονομικά.».

Όπως σημείωσε, αυτό θα γίνει με συνεργασία και συνέργεια όλων των εμπλεκόμενων υπουργείων (Ναυτιλίας, Οικονομικών, Εργασίας, ΥΠΕΝ) αλλά και του ιδιωτικού τομέα: «Θα κάτσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι, θα ενημερώσουμε με διαφάνεια τον ελληνικό λαό και η προσπάθειά μας θα είναι αυτή, θα είναι ισχυρή και θα επιτύχει στο βαθμό που θα υπηρετηθεί το εξής: Ποιοι είναι οι πολλοί και για ποιους δουλεύουμε όλοι; Δουλεύουμε για τους Έλληνες, τη μέση ελληνική οικογένεια. Η οικονομία θα επικεντρωθεί σε αυτό. Ακούσατε τι είπε ο Πρωθυπουργός σήμερα πηγαίνοντας στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.. μείωση των φόρων στη μεσαία τάξη, στήριξη και αύξηση των μισθών, στήριξη αυτών των ανθρώπων οι οποίοι για πολλά-πολλά χρόνια βασανίστηκαν και ταλαιπωρήθηκαν μέσα από τις οικονομικές κρίσεις και από διάφορες δοκιμασίες που πέρασαν (πανδημία, ενεργειακό κλπ). Και τώρα πρέπει να δείξει αυτό το πρόσωπο η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία προς τα έξω, προς αυτούς τους ανθρώπους.».

Όσον αφορά τον εφοπλιστικό κόσμο, ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι «αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν και μπορούν, όπως γινόταν πολλά-πολλά χρόνια στη χώρα, οφείλουν να είναι και σύγχρονοι ευεργέτες, να βοηθήσουν την κοινωνία και να τη στηρίξουν, κάθε φορά που υπάρχουν δύσκολα. Εγώ το έζησα αυτό στην πανδημία και το είδα από την επιχειρηματική και την εφοπλιστική κοινότητα. Όλοι βοήθησαν, έβαλαν πλάτη και κάναμε σημαντικά πράγματα.».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την επίθεση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά στο Λιμενικό Σώμα, απάντησε: «Καταρχάς να ενημερωθεί ο άνθρωπος ότι το Λιμενικό είναι στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Αλλά σε κάθε περίπτωση τι λέει; Ότι 8.000 λιμενικοί είναι εκτελεστές και δολοφόνοι; Δεν είναι οι εγκληματίες της πιο σύγχρονης και βρώμικης μπίζνας, του σύγχρονου εμπορίου ανθρωπίνων ψυχών και είναι αυτοί οι άντρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος που παλεύουν στα μποφόρ, στα κύματα και σώζουν ανθρώπινες ζωές; Πόσα παιδάκια έχουν σώσει, πόσες γυναίκες, πόσους πρόσφυγες, πόσους αναξιοπαθούντες, πόσους ανθρώπους οι οποίοι χρειάστηκαν τη βοήθεια και την ανάγκη; Και αν κάπου υπάρχει κάτι μεμπτό για κάποιον από αυτούς, υπάρχει και η ελληνική δικαιοσύνη. Τι ντροπή είναι αυτή; Είναι φρασεολογία αυτή; Είναι τρόπος αυτός; Ο κος Φάμελλος, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται; Όλα εντάξει; Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίον θα σεβόμαστε τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και ειδικά το Λιμενικό Σώμα;».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τις μετακινήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών την περίοδο των Χριστουγέννων
  • Aegean Sea Lines: Έκπτωση στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την περίοδο των εορτών
  • Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους
  • Κάιρο: Κικίλιας με Karim Badawi – «Οι χώρες μας έχουν όλα τα πλεονεκτήματα για φιλόδοξα projects σε ναυτιλία και ενέργεια»
  • Παρέμβαση Βασίλη Κικίλια στον ReaL FM σχετικά με την ΕΔΕ στον Λιμενάρχη Χανίων μετά τη βιαιοπραγία σε ηλικιωμένο σε πλοίο (ηχητικό)
  • Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια, στην Ουάσιγκτον
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Β. Κικίλιας: «Τι λέει ο κ. Παπ...
Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα e-K... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

deyap xristougenna2024

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Δεκέμβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Παραίτηση δημοτικής συμβούλου – Φορτισμένη η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Πάρος: Παραίτηση δημοτικής συμβούλο...

11 Δεκεμβρίου 2025
Ό,τι Αξίζει με την Ίνα Ταράντου: Στην Πάρο ένα επεισόδιο γεμάτο μνήμη και φως

Ό,τι Αξίζει με την Ίνα Ταράντου: Στ...

14 Δεκεμβρίου 2025
Πάρος – Δημοτικό Συμβούλιο: Επιβολή προστίμου του Λιμεναρχείου προς το Λιμενικό Ταμείο (Βίντεο)

Πάρος – Δημοτικό Συμβούλιο: Επιβολή...

11 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Θάνατος άνδρα και σύλληψη 2 ημεδαπών στη Λευκάδα για παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων

Θάνατος άνδρα και σύλληψη 2 ημεδαπώ...

17 Δεκεμβρίου 2025
Κλήρωση Τζόκερ 16/12/2025: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν

Κλήρωση Τζόκερ 16/12/2025: Αυτοί εί...

16 Δεκεμβρίου 2025
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός 77-81

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός 77-81

16 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ