Βασίλης Κικίλιας: Με την Τζένη Μπαλατσινού και αγκαλιά τον γιο τους στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Φωτογραφίες

Στην εορταστική στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, ο Υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας παρακολούθησε τις εκδηλώσεις μαζί με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, και τον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο.

Ο μικρός ενθουσιάστηκε από την παρέλαση, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας για να τιμήσει την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Φωτογραφίες από την οικογενειακή τους παρουσία δημοσιεύθηκαν, αποτυπώνοντας τη σημασία της ημέρας.

Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσει τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, τιμώντας την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ανάμεσα στους επισήμους και τον Βασίλη Κικίλια μαζί με τη Τζένη Μπαλατσινού. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ο Υπουργός Ναυτιλίας παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση αγκαλιά με τον γιο του, Παναγιώτη Αντώνιο, ο οποίος ενθουσιασμένος έβλεπε τις εορταστικές εκδηλώσεις!

Δες τις φωτογραφίες:

IMG 2613

kikiliasmpalatsinou 1 1200x630 1068x561

IMG 2612

IMG 2615

IMG 2618

Φωτογραφίες: NDP

couscous.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos