300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Γιάννης Ραγκούσης στο ZARPA RADIO 89,6: «Χορηγός του Μητσοτάκη ο Ανδρουλάκης – Η κοινωνία είναι έτοιμη για συνεργασίες» (βίντεο)

03 Απριλίου 2025 14:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
Γιάννης Ραγκούσης στο ZARPA RADIO 89,6: «Χορηγός του Μητσοτάκη ο Ανδρουλάκης – Η κοινωνία είναι έτοιμη για συνεργασίες» (βίντεο)

test2

test2

Στο ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά, φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο πρώην Υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά στο πλαίσιο της προσπάθειας ανασυγκρότησης του κόμματος.

Ο κ. Ραγκούσης, χαρακτήρισε το «όχι» του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία των προοδευτικών κομμάτων ως «χορηγία» του Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι «για την χώρα και για τους πολίτες, το αποτέλεσμα του όχι που εισπράξαμε, αυτό εκ των πραγμάτων απορρέει ως συμπέρασμα είναι ότι κέρδισε μια εύκολη δεύτερη τετραετία ο κ. Μητσοτάκης».

«Και σήμερα πράγματι εμείς επιμένουμε στην συνεργασία παρότι σίγουρα υπάρχουν διαφορές με το 2023. Από ‘κει και πέρα το ότι σπεύδει ο κ. Ανδρουλάκης να πει όχι, αυτό είναι μια έμμεση χορηγία στον κ. Μητσοτάκη» ανέφερε, τονίζοντας ότι «πρέπει τώρα να υπάρξει μια συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων όχι γιατί το προτείνει τώρα πια ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά γιατί αυτό είναι αίτημα της πλειοψηφίας των προοδευτικών ψηφοφόρων, συμπεριλαμβανομένων και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό το ’23 δεν υπήρχε: Υπήρχε η απλή αναλογική, υπήρχε η δική μας πρόταση αλλά στη βάση όταν ρωτούσαν τους ψηφοφόρους, η πλειοψηφία έλεγε όχι, να πάμε για αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Τώρα έχει αντιστραφεί αυτό και ο κόσμος, βλέποντας και ότι κανένα κόμμα δεν ξεπερνάει το 10%-12%, λέει ναι σε κυβερνήσεις συνεργασίας. Άρα το όχι του κ. Ανδρουλάκη, είναι όχι στους πολίτες που σου λένε «βρείτε τα».

Ως προς το ποιος θα ηγηθεί του νέου σχηματισμού, απάντησε ότι υπάρχουν τα πρόσωπα, σημειώνοντας ότι «αν δεν εμπόδιζε ο κ. Ανδρουλάκης την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων και μπορούσαν τα κόμματα να βγουν αύριο το πρωί να ανακοινώσουν στον ελληνικό λαό ότι συμφώνησαν την λειτουργία ενός πολιτικού υποκειμένου που θα μπορέσει να κυβερνήσει τη χώρα, αυτό θα άλλαζε άρδην τους πολιτικούς συσχετισμούς και θα έδινε στον κόσμο αισιοδοξία και ελπίδα, καθώς θα έβλεπαν ότι επιτέλους κάτι μπορεί να γίνει»

Ως προς το πώς αυτός ο σχηματισμός θα κατέλθει στις εκλογές, ο κ. Ραγκούσης, τόνισε πως πράγματι με βάση το ελληνικό εκλογικό σύστημα πρέπει να κατέλθει σαν ένα κόμμα

Για τον ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ανήκε σε εκείνους που δεν υποστήριξαν εξαρχής την υποψηφιότητα Κασσελάκη.

«Ούτε τον εξαπάτησα αλλά ούτε και του επέτρεψα να με εξαπατήσει. Πίστευα ότι απλώς δεν ταιριάζει με την λογική της αριστεράς η λογική του πρωινάδικου, να επιδεικνύεις τις κάλτσες σου και τι σχέδια έχουν πάνω» τόνισε.

«Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Βγήκαμε πάρα πολύ λαβωμένοι. Εχουμε ξεκινήσει μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, αυτή είναι η 18η συνάντηση που γίνεται, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει δίπλα στην κοινωνία» ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, υπογραμμίζοντας ότι μαζί με τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, πρέπει να αναδειχτούν και τα μεγάλα τοπικά και περιφερειακά προβλήματα: »Να ξέρουν οι Χανιώτες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει και τα τοπικά προβλήματα, πέραν από τα μεγάλα» τόνισε.

Για τους δασμούς του Τραμπ: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

«Εδώ και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά» γιατί ναι μεν όπως σημείωσε, οι δασμοί «σίγουρα θα φέρουν έσοδα στον κρατικό προϋπολογισμό αλλά από την άλλη θα οδηγήσουν και τις ΗΠΑ σε ύφεση και σε πληθωρισμό και τον αμερικανικό λαό αντιμέτωπο με μεγάλη ακρίβεια (…) γι’ αυτό και πολλοί μιλούν από χθες για παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο».

Σχετικά με το εάν μπορεί να αντιδράσει η Ευρώπη, ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι «η Ευρώπη δυστυχώς για ακόμα μία φορά μας στεναχωρεί γιατί φαίνεται να την έχουν πιάσει στον ύπνο οι εξελίξεις. Βεβαίως μπορεί να αντιδράσει, είναι μια ισχυρότατη οικονομική δύναμη. Από την μία, ένας ανταγωνισμός δασμών δεν θα βγάλει κάπου από την άλλη κάπως πρέπει να προστατευθούν και οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ως προς τις επιπτώσεις που θα έχει η επιβολή δασμών στις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων, ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε πως «σίγουρα υπάρχει θέμα γιατί αυξάνει τις τιμές των προϊόντων μας, τα κάνει λιγότερο ανταγωνιστικά και γι’ αυτό οι Έλληνες παραγωγοί θα πρέπει να επιστρατεύσουν για ακόμα μία φορά τη σοφία τους».

zarpanews.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μητσοτάκης: Αναγκαία η κατάργηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι γόρδιοι δεσμοί κόβονται αν δεν λύνονται
  • Μητσοτάκης: «Ήξερες ότι η ανεργία στη χώρα μας είναι σήμερα μικρότερη από αυτή της Σουηδίας, της Φινλανδίας, και της Ισπανίας;» – Δείτε βίντεο
  • «Πάρε τα σκ@@ σου και φύγε»: Η απάντηση της Άντζελας στο TikTok στα σχόλια που δέχτηκε για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο καφέ της (βίντεο)
  • Μητσοτάκης για Προσωπικό Αριθμό: «Κλειδί» για οποιαδήποτε συναλλαγή με το Δημόσιο - Πώς γίνεται η έκδοσή του
  • Μητσοτάκης από Μέγαρα: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027, οι φωνές του λαϊκισμού πάντα καραδοκούν
  • Μητσοτάκης στο CNBC: Στόχος νέες μειώσεις φόρων και αύξηση μισθών -Έχουμε μια ελκυστική ιστορία για τους ξένους επενδυτές (Βίντεο)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Μητσοτάκης: Η ελληνική οικονομ...
Δεύτερος «καυγάς» Κωνσταντοπού... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά -  «Η διαμονή στην Πάρο για τους εργαζόμενους είναι πολύ ακριβή» (Βίντεο)

MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά - «Η δι...

30 Μαϊος 2025
Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημάτων πρόκειται να λειτουργήσουν με αυτοματοποιημένο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης (Βίντεο)

Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημ...

28 Μαϊος 2025
Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβητικός Διάπλους και Παραδοσιακό Πανηγύρι στο νησάκι της Αγ. Καλής (Βίντεο)

Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβη...

29 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Μύκονος: Εγκαίνια διαμερισμάτων για το προσωπικό του Κ.Υ. παρουσία Άδωνι Γεωργιάδη και βουλευτών Κυκλάδων (βίντεο)

Μύκονος: Εγκαίνια διαμερισμάτων για...

03 Ιουνίου 2025
Ρουμανία: 49χρονος δολοφόνησε την 23χρονη έγκυο πρώην σύντροφό του μπροστά στα μάτια της κόρης της (βίντεο)

Ρουμανία: 49χρονος δολοφόνησε την 2...

03 Ιουνίου 2025
Το "Όπου υπάρχει Ελλάδα" στην Τήνο (βίντεο)

Το "Όπου υπάρχει Ελλάδα"...

03 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ