300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασίλης Κικίλιας: Εκπτώσεις έως και 32% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Κυκλάδες και Βόρειες Σποράδες (βίντεο)

16 Μαϊος 2025 20:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ
  • ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
  • ΤΑΧΥΠΛΟΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  • ΣΠΟΡΑΔΕΣ
Βασίλης Κικίλιας: Εκπτώσεις έως και 32% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Κυκλάδες και Βόρειες Σποράδες (βίντεο)

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι σήμερα, καθότι μετά τη συγκράτηση και μη αύξηση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όπως είχαμε υποσχεθεί και δεσμευθεί, σήμερα υπήρξαν ανακοινώσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα ταχύπλοα και τη μείωση μέχρι 32% των τιμών των εισιτηρίων για την ελληνική οικογένεια, αλλά και για τις παρέες που αποτελούνται από τρία άτομα και πάνω.»,

δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, από τις Σπέτσες.

«Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς », όπως σημείωσε «γιατί αφορά στη συγκριτική πλειοψηφία των νησιωτικών προορισμών μας και δείχνει ότι ενδιαφερόμαστε και στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, τους ταξιδιώτες μας, τους νησιώτες μας και όλο τον κόσμο που έχει προσδοκίες να έχουμε, φέτος, μία πολύ ισχυρή τουριστική περίοδο και παραπάνω έσοδα για τους Έλληνες σε όλα τα επίπεδα. Για μία ακόμη φορά, δηλώνουμε την ικανοποίησή μας για αυτή την εξέλιξη.».

Ο κ. Κικίλιας επισήμανε πως η μείωση αυτή επετεύχθη στο πλαίσιο υλοποίησης της δέσμευσης της κυβέρνησης να συγκρατηθούν και να μην αυξηθούν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και στα ταχύπλοα, πέραν των συμβατικών πλοίων.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της υποχρέωσης από την Ε.Ε., να χρησιμοποιούν όλα τα πλοία από την 1η Μαΐου «πράσινο» καύσιμο, που είναι πιο ακριβό, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες είχαν προαναγγείλει αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων κατά 12%- 15%.

Προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές για τους ταξιδιώτες και να μη γίνουν οι παραπάνω αυξήσεις, η κυβέρνηση προχώρησε σε μείωση των λιμενικών τελών κατά 50%.

Σε ό,τι αφορά το λιμάνι των Σπετσών, ο Υπουργός, αφού ευχαρίστησε τη Δήμαρχο του νησιού, κα Ευγενία Φραγγιά, δήλωσε πως πρόθεση του υπουργείου αλλά και του ιδίου προσωπικά, είναι να στηριχθεί το νησί και σε ό,τι έχει να κάνει με το παλιό λιμάνι και σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό για το master plan και την επέκταση, ενδεχομένως, των λιμενικών υποδομών.

Η κα Φραγγιά, από την πλευρά της, ευχαρίστησε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το υπουργείο για την άριστη συνεργασία και τη στήριξη στις προσπάθειες των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης προς όφελος του νησιού, σημειώνοντας πως «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να έχουμε σήμερα τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Βασίλη Κικίλια, στο νησί μας. Έχουμε μια άριστη συνεργασία, ξέρουμε ότι είναι αρωγός στις προσπάθειές μας, χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί έχουμε βάλει ένα πλαίσιο, έτσι ώστε το νησί μας να είναι ασφαλές, να είναι νόμιμο, να μπορούμε να υλοποιήσουμε κάποια έργα, τα οποία πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν και να δώσουν λύσεις, τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες του νησιού μας. Και είμαστε αισιόδοξοι γιατί σε όλη αυτή την προσπάθεια, το Υπουργείο και ο Υπουργός προσωπικά, στηρίζει και τις δικές μας προσπάθειες σαν νησί. Επίσης, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα νέα που ακούστηκαν σήμερα για την συγκράτηση και τη μείωση των τιμών. Το τουριστικό προϊόν των Σπετσών και όλων των νησιών δυναμώνει. Χαιρόμαστε πολύ που είστε δίπλα στις προσπάθειές μας και που η νησιωτικότητα βγαίνει δυνατά μπροστά, έτσι ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν το καλοκαίρι τους στα νησιά μας και οι νησιώτες να αυξήσουν τα έσοδά τους.».

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, συνοδευόμενος από τον Β’ Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Φώτιο Κιάμο και τον Διοικητή της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., Υποναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χατζηγεωργίου, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Σπετσών όπου ενημερώθηκε, ενδελεχώς, από τον Λιμενάρχη Σπετσών, Πλωτάρχη Λ.Σ. Δημήτριο Παππά, για θέματα που αφορούν στη δραστηριότητα και τη λειτουργία του Λιμεναρχείου.

Στη συνέχεια, ο κ. Κικίλιας μετέβη στο Δημαρχείο Σπετσών, όπου τον υποδέχθηκε η Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σπετσών, κα Ευγενία Φραγγιά και πραγματοποίησε σύσκεψη με εκπροσώπους των τοπικών αρχών του νησιού και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία, στις ανάγκες και στις υποδομές του νησιού και στη λειτουργία του παλαιού και του νέου λιμένα του νησιού. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Πρόεδροι του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου, Άγγελος Πασαμήτρος, του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών, Αντώνιος Βορδώνης, του Σωματείου Επαγγελματικών - Επιβατικών Σκαφών και Θαλασσίων Ταξί “Αρμάτα – Αργώ”, Γεώργιος Τσάνας και του Σωματείου Προώθησης και Διάσωσης της Παραδοσιακής Ξυλοναυπηγικής Τέχνης “Ο Αγαμέμνων”, Νεκτάριος Κλείσας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Τουριστικές επενδύσεις: Οι Κυκλάδες αντιδρούν στα «φαραωνικά» σχέδια – Τα όχι των δήμων
  • Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν – Τι πρέπει να προσέχετε
  • Πόλεμος για τις επενδύσεις στις Κυκλάδες: Αντάρτικο από τις δημοτικές αρχές
  • Πρωτοβουλία του Μάρκου Καφούρου για τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης που υπηρετούν εξωτερικό
  • Να δοθούν συγκεκριμένες λύσεις και μέτρα από την ΠΝΑι για τα προβλήματα των αγροτών
  • Συνάντηση του Δημάρχου Τήνου Π. Κροντηρά με τον Υπουργό Β. Κικίλια και μπαράζ κυβερνητικών επαφών για τα μεγάλα έργα του νησιού
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Λατινοπούλου για Ρομά: Εγώ του...
ΑΑΔΕ: Με διευρυμένο σύστημα ελ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

deyap xristougenna2024

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιανουάριος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Ποδαρικό στο λιμάνι του Πειραιά  του Blue Star Δήλος για το 2026 – Εντυπωσιακές εικόνες (Βίντεο + Φωτό)

Ποδαρικό στο λιμάνι του Πειραιά του...

01 Ιανουαρίου 2026
Blue Star Ferries: Τροποποιήσεις Δρομολογίων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Blue Star Ferries: Τροποποιήσεις Δρ...

29 Δεκεμβρίου 2025
Ανεκτέλεστο το δρομολόγιο του "ΑΡΤΕΜΙΣ" - Aπαιτείται αλλαγή εισιτηρίων

Ανεκτέλεστο το δρομολόγιο του "...

30 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Aegean: Η λειτουργία της εταιρείας εκτιμάται ότι θα σταθεροποιηθεί από το πρωί της Δευτέρας (5/1)

Aegean: Η λειτουργία της εταιρείας...

05 Ιανουαρίου 2026
Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκης ύστερα από έμφραγμα

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκη...

04 Ιανουαρίου 2026
Στίβος: Ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Β.Α.Σ. Νάξου

Στίβος: Ανακοινώθηκε το νέο Διοικητ...

04 Ιανουαρίου 2026

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ