300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Ανασκόπηση Μητσοτάκη για αύξηση θέσεων εργασίας, Χρηματιστήριο, τον 15χρονο Δημήτρη αλλά και τη θερινή ανάπαυλα

03 Αυγούστου 2025 11:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ανασκόπηση Μητσοτάκη για αύξηση θέσεων εργασίας, Χρηματιστήριο, τον 15χρονο Δημήτρη αλλά και τη θερινή ανάπαυλα

test2

test2

Τι έγραψε για συμφωνία για δασμούς και πρόγραμμα Safe - Η καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού για τα πιο σημαντικά γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας

Την καθιερωμένη του ανάρτηση έκανε το πρωί της Κυριακής, 3 Αυγούστου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στα περισσότερα θέματα της επικαιρότητας.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αρχικά στην ψηφιακή κάρτα εργασίας η οποία όπως γράφει: «καλύπτει πλέον σχεδόν 2 εκ. εργαζόμενους και μάλιστα από φέτος εφαρμόζεται και στους πολυπληθείς κλάδους του τουρισμού και της εστίασης».

Έπειτα μίλησε για δύο διαφορετικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας που «δείχνουν πως έχουν γίνει βήματα προς την βελτίωση του ΕΣΥ. Πρωτίστως, αναφέρομαι στην τιτάνια προσπάθεια που ξεκίνησε από το Κέντρο Υγείας Μετσόβου που υποδέχθηκε τον 15χρονο Δημήτρη σε κώμα, έως το ΕΚΑΒ με την άμεση κινητοποίησή του αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό που συνέβαλαν καθοριστικά στην αεροδιακομιδή και διάσωση του παιδιού με την αναγκαία μεταμόσχευση ήπατος. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά. Αισιοδοξία και ικανοποίηση μας δίνει όμως και ο πρώτος απολογισμός της χρήσης του καινοτόμου εργαλείου της ψηφιακής ιχνηλάτησης ασθενών στα Επείγοντα».

Το μήνυμά του έκλεισε γράφοντας «η ανάπαυλα του Αυγούστου να σας δώσει χαρά, ηρεμία και να σας φέρει κοντά με όσους και όσα αγαπάτε. Εμείς θα τα ξαναπούμε στην κυριακάτικη συνάντηση μας στο δεύτερο μισό πλέον του Αυγούστου -πρακτικά δύο Κυριακές μόνο χωρίς ανασκόπηση, θα αντέξουμε».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Καλημέρα και καλή πρώτη Κυριακή του μήνα! Κάποιοι λένε ότι ο Αύγουστος είναι κάτι σαν την Κυριακή του καλοκαιριού. Κι έχουν δίκιο. Είναι ο μήνας που οι περισσότεροι από εμάς θα αναζητήσουμε λίγες ημέρες ξεκούρασης και επιστροφής σε αγαπημένα μέρη, συνήθειες και ανθρώπους, αφήνοντας για λίγο πίσω την καθημερινότητα της πόλης και της δουλειάς. Όλοι έχουμε ανάγκη από μια μικρή, έστω, παύση για να φορτίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας, να κάνουμε τον απολογισμό του χειμώνα που πέρασε, αλλά και να θέσουμε τους νέους στόχους για αυτόν που έρχεται. Το μυαλό μου, βέβαια, πάντοτε αυτές τις περιόδους πηγαίνει σε όλες και όλους εκείνους που εργάζονται, ώστε οι υπόλοιποι να μπορούν να ξεκουράζονται. Ας είμαστε, λοιπόν, ευγνώμονες και ευγενείς μαζί τους, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες.

Ξεκινώ αυτήν την τελευταία ανασκόπηση του καλοκαιριού, ακριβώς από τον χώρο και τους ανθρώπους της εργασίας για τους οποίους έχουμε κάνει πολλά τα τελευταία χρόνια. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας καλύπτει πλέον σχεδόν 2 εκ. εργαζόμενους και μάλιστα από φέτος εφαρμόζεται και στους πολυπληθείς κλάδους του τουρισμού και της εστίασης. Χάρη σε αυτήν, εκατομμύρια υπερωρίες που παλαιότερα παρέμεναν αδήλωτες, πλέον δηλώνονται και πληρώνονται, με σεβασμό στα όρια που ορίζει η νομοθεσία. Αρκεί να πούμε ότι στον τουρισμό, η αύξηση των δηλωμένων υπερωριών ξεπερνάει το 1.000%, στην εστίαση αγγίζει το 130%, ενώ στη βιομηχανία και το λιανεμπόριο κυμαίνεται από 85% έως 92%. Η αδήλωτη και υποδηλωμένη εργασία είναι διαχρονικά ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής αγοράς εργασίας. Πλέον όμως έχουμε τα εργαλεία για να την αντιμετωπίσουμε και αυτό συνεπάγεται αύξηση τόσο στα εισοδήματα των εργαζόμενων, όσο και στα έσοδα του κράτους, τα οποία τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκαν κατά 1,7 δισ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, τα αποτελέσματα από τη μετατροπή της Επιθεώρησης Εργασίας σε Ανεξάρτητη Αρχή δείχνουν ότι το εγχείρημα πέτυχε, καθώς οι έλεγχοι έχουν αυξηθεί από 54.294 το 2019 σε 79.290 το 2024, τα πρόστιμα από 8.473 σε 16.766 και οι βεβαιώσεις από 33,7 εκ. ευρώ σε 51,3 εκ. ευρώ.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της εργασίας και ταυτόχρονα της ελευθερίας, της νομιμότητας και της ασφάλειας. Θέλουμε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να εργάζονται, αλλά και να επιχειρούν σε ένα περιβάλλον ελευθερίας, δικαιοσύνης και ασφάλειας, με καλύτερες αμοιβές για όλους, χωρίς διακρίσεις και καταχρηστικές πρακτικές. Τα στοιχεία της τελευταίας έκθεσης του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ καταγράφουν ρεκόρ 25ετίας στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας το πρώτο εξάμηνο του 2025, με αύξηση σε μεγαλύτερη του 75% στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα που εργάζονται με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι και στην αγορά εργασίας πλέον, κάτι αλλάζει προς όφελος των πολλών.

Ένα από τα πλέον εμβληματικά έργα υποδομών που εκκρεμούσε εδώ και δεκαετίες, επιτέλους παραδόθηκε από αυτήν την κυβέρνηση. Αναφέρομαι φυσικά στην πολύπαθη εθνική οδό Πατρών-Πύργου. Πλέον, μιλάμε για έναν υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο που επεκτείνει τον βόρειο οδικό άξονα της Πελοποννήσου πέραν της Πάτρας για επιπλέον 65 χιλιόμετρα, με στόχο έως το τέλος του έτους να παραδώσουμε και τα τελευταία 10 χιλιόμετρα. Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε αρχικά το 2007, χωρίς καμία πραγματική πρόοδο μέχρι όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας το 2019. Η κατάτμηση του έργου είχε οδηγήσει σε αδιέξοδο και αποφασίσαμε να το επανασχεδιάσουμε, υλοποιώντας το ως έναν ενιαίο, σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Η παλαιά Πατρών-Πύργου δεν ήταν απλώς ένας κακός δρόμος. Ήταν ένας από τους πιο θανατηφόρους της πατρίδας μας. Μόνο την περίοδο 2016-2020 χάθηκαν εκεί 56 ζωές. Και από το 2021 έως σήμερα, άλλοι 25 συνάνθρωποί μας. Επιτρέψτε μου να πω ότι η ολοκλήρωση του έργου αποτελεί έναν ελάχιστο φόρος τιμής σε όσους χάθηκαν άδικα σε αυτόν τον δρόμο. Κάναμε το αυτονόητο. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όπου δεν έχει γίνει.

Από την Ηλεία και το δυτικό άκρο της χώρας μας, σας μεταφέρω στον βορρά και την ανατολικότερη μας περιφέρεια, τον αγαπημένο μας Έβρο. Το λέω όπως το νιώθω: για να είμαστε όλοι οι υπόλοιποι ασφαλείς, πρέπει πρώτα και κύρια να αισθάνονται ασφαλείς και να νιώθουν αισιόδοξοι οι Εβρίτες μας. Γι’ αυτό και με απασχολεί συνεχώς το ζήτημα της δημογραφικής συρρίκνωσης, ειδικά του βορείου Έβρου. Άνοιξε, λοιπόν, στο relocation.vouchers.gov.gr το σύστημα υποβολής αιτήσεων οικονομικής ενίσχυσης έως 10.000 ευρώ, συν 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, για όσους πολίτες ενδιαφέρονται να επιστρέψουν ή να επιλέξουν τον Έβρο για να ζήσουν, να εργαστούν και να δημιουργήσουν εκεί. Προφανώς, δεν αρκεί ένα επίδομα για να αναστρέψουμε τη δημογραφική συρρίκνωση της περιοχής, γι’ αυτό και το σχέδιό μας πλαισιώνεται από παρεμβάσεις όπως η ενδυνάμωση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με νέα τμήματα στην περιοχή, η πύκνωση του σιδηροδρομικού μας δικτύου, αλλά και ενισχυμένα κίνητρα για τους δημοσίους υπαλλήλους. Επιπλέον, λειτουργούν Κινητές Ομάδες Υγείας για τις απομακρυσμένες κοινότητες, ενώ η επέκταση του φράκτη συνεχίζεται ως αποτελεσματικό ανάχωμα στις παράνομες μεταναστευτικές ροές. Παράλληλα, προωθούμε νέες δράσεις απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, ειδικά προγράμματα κινήτρων για νέες επενδύσεις, αλλά και τη μείωση του μεταφορικού κόστους των επιχειρήσεων του Έβρου. Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε επιδότηση για έως και τρία χρόνια σε κυκλική εβδομαδιαία ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά, που θα περιλαμβάνει ενδιάμεσες στάσεις σε Χίο και Μυτιλήνη. Θέλουμε μια Ελλάδα με όλους, για όλους. Αυτή είναι η Εθνική Στρατηγική μας για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη. Αυτό είναι το όραμά μας και δεν μπορεί να απουσιάζει από αυτό η διαρκής μέριμνα για τους ακρίτες του Έβρου μας.

Συναφές με το δημογραφικό και το επόμενο θέμα, καθώς το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ανακοίνωσε την επιπλέον χρηματοδότηση με 755 εκ. ευρώ του σημαντικού προγράμματος για τη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση βρεφών και παιδιών για τη διετία 2025-2027, ώστε να επωφεληθούν από αυτό ακόμη περισσότερες οικογένειες. Να τονίσω εδώ ότι πέρα από την χρηματική ενίσχυση, το πρόγραμμα θα έχει διετή διάρκεια, κάτι που προσφέρει στις οικογένειες μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερο προγραμματισμό. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε βρέφη και νήπια για φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, παιδιά σχολικής ηλικίας και εφήβους για δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης σε ΚΔΑΠ, αλλά και παιδιά και άτομα με αναπηρία σε ΚΔΑΠ ΑμεΑ.

Μιλώντας για τα άτομα με αναπηρία, χάρηκα πολύ που τη Δευτέρα άκουσα μόνο καλά λόγια από 4 εκπροσώπους της αναπηρικής κοινότητας για το νέο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα κατ’οίκον». Το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε στην πλατφόρμα υπερκάλυψε τον προϋπολογισμό των 24 εκ. ευρώ, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να τον αυξήσουμε κατά 10 εκ. ευρώ επιπλέον, διευρύνοντας τον αριθμό των δικαιούχων κατά περίπου 1.000 επιπλέον. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και να είστε σίγουροι ότι θα τα κάνουμε.

Και από τη θωράκιση της κοινωνίας με μέτρα κοινωνικής συνοχής να περάσω στη θωράκιση της εθνικής μας άμυνας. Η Ελλάδα κατέθεσε σχέδιο συμμετοχής στο νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SAFE, διεκδικώντας χρηματοδότηση ύψους 1,2 δισ. ευρώ για την ενίσχυση του εξοπλιστικού μας σχεδιασμού. Πρόκειται για ένα νέο εργαλείο της ΕΕ που στηρίζει τα κράτη-μέλη που επενδύουν στρατηγικά στην άμυνά τους. Έτσι, ο εξοπλιστικός σχεδιασμός της πατρίδας μας για την περίοδο 2025–2036 αυξάνεται από 28,8 σε 30 δισ. ευρώ, ενώ οι ετήσιες παραλαβές εξοπλισμού θα ενισχυθούν από 2,3 δισ. ευρώ το 2026 σε περίπου 2,6 δισ. ευρώ από το 2028 και μετά. Τα νούμερα αυτά δεν είναι απλώς αριθμοί στον προϋπολογισμό. Είναι πρόσθετη αποτρεπτική ισχύς για τη χώρα μας. Είναι ανάπτυξη για την ελληνική αμυντική βιομηχανία. Είναι νέες θέσεις εργασίας, μεταφορά τεχνογνωσίας, παραγωγική επανεκκίνηση σε κρίσιμους τομείς. Η άμυνα για εμάς, δεν είναι ούτε τεχνοκρατική επιλογή, ούτε λογιστική εγγραφή. Είναι πάνω απ’ όλα εθνική υπόθεση. Είναι βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως καθήκον και ως προτεραιότητα εθνικής επιβίωσης. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την ενίσχυση της άμυνας ως στρατηγική επιλογή πρώτης γραμμής. Γιατί δεν υπάρχει ισχυρή άμυνα χωρίς κοινωνική συνοχή. Και αντιστρόφως, δεν υπάρχει κοινωνική πρόοδος χωρίς ασφάλεια και σταθερότητα.

Μιλάμε συχνά για το πώς μπορεί να γίνει καλύτερο το ΕΣΥ. Δύο διαφορετικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας δείχνουν πως έχουν γίνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρωτίστως, αναφέρομαι στην τιτάνια προσπάθεια που ξεκίνησε από το Κέντρο Υγείας Μετσόβου που υποδέχθηκε τον 15χρονο Δημήτρη σε κώμα, έως το ΕΚΑΒ με την άμεση κινητοποίησή του αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό που συνέβαλαν καθοριστικά στην αεροδιακομιδή και διάσωση του παιδιού με την αναγκαία μεταμόσχευση ήπατος. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά. Αισιοδοξία και ικανοποίηση μας δίνει όμως και ο πρώτος απολογισμός της χρήσης του καινοτόμου εργαλείου της ψηφιακής ιχνηλάτησης ασθενών στα Επείγοντα. Στα νοσοκομεία που εφαρμόζουν το «βραχιολάκι», ο μέσος χρόνος παραμονής των ασθενών στις μεγάλες εφημερίες έχει πλέον μειωθεί κατά 58%! Ο μέσος χρόνος εξυπηρέτησης (δηλαδή η εξέταση από 5 έως 7 ειδικότητες γιατρών για κάθε ασθενή) μειώθηκε στις 4 ώρες, με την τελευταία εφημερία να καταγράφει 3 ώρες και 46 λεπτά. Η έγκυρη μέτρηση και αξιολόγηση του ΕΣΥ με τη βοήθεια της τεχνολογίας είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε καλύτερο και πιο λειτουργικό το δημόσιο σύστημα υγείας, προς όφελος των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών που το στελεχώνουν.

Έρχομαι τώρα στο μέτωπο της οικονομίας και στη σημαντική πρόταση εξαγοράς του ελληνικού Χρηματιστηρίου από τον μεγαλύτερο όμιλο διαχείρισης χρηματιστηριακών αγορών στην Ευρώπη. Γιατί είναι σημαντική αυτή η είδηση; Για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί ενισχύει την εξωστρέφεια του ελληνικού Χρηματιστηρίου, το φέρνει πιο κοντά στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, προσελκύει περισσότερους επενδυτές και του δίνει μεγαλύτερη δυναμική. Ο δεύτερος είναι ότι η εξαγορά αυτή αποτελεί άλλη μια σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, όπως αυτή καταγράφεται από το 2019 και μετά, με βασικά ορόσημα την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας και την είσοδο μεγάλου ευρωπαϊκού τραπεζικού ομίλου στην ελληνική χρηματοπιστωτική αγορά.

Η δεύτερη σημαντική εξέλιξη της εβδομάδας στα οικονομικά, και με αυτήν θα κλείσω, είναι η εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ για το διμερές μας εμπόριο και τους νέους δασμούς. Το θετικό είναι ότι τερματίζεται μια περίοδος αβεβαιότητας. Όμως, μην ξεχνάμε ότι η επιβολή δασμών βλάπτει και τις δύο οικονομίες, τα προϊόντα μας και εν τέλει την τσέπη των ίδιων των καταναλωτών. Εμείς επιμένουμε στην πρόταση για μηδενικούς δασμούς σε ευρωπαϊκά και αμερικανικά προϊόντα και ελπίζω να φτάσουμε νωρίτερα -παρά αργότερα- σε ένα τέτοιο επίπεδο αλληλοκατανόησης και εμπορικής εξισορρόπησης με τους Αμερικανούς συμμάχους μας.

Σας εύχομαι από καρδιάς η ανάπαυλα του Αυγούστου να σας δώσει χαρά, ηρεμία και να σας φέρει κοντά με όσους και όσα αγαπάτε. Εμείς θα τα ξαναπούμε στην κυριακάτικη συνάντηση μας στο δεύτερο μισό πλέον του Αυγούστου -πρακτικά δύο Κυριακές μόνο χωρίς ανασκόπηση, θα αντέξουμε! Να είστε καλά!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Παναγιά της Τήνου: Συνάντηση Μητσοτάκη - Τζόκοβιτς (βίντεο)
  • Τήνος: H selfie Μητσοτάκη - Τζόκοβιτς
  • Ρεκόρ 25ετίας σε νέες θέσεις εργασίας στο εξάμηνο του έτους - Μητσοτάκης: Στόχος τα €950 κατώτατος μισθός
  • Μητσοτάκης: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών - Ελάτε να ψηφίσουμε μαζί την εξεταστική (βίντεο)
  • Κλειδώνουν τα μέτρα στήριξης για το «καλάθι» της ΔΕΘ – Στο 1,5 δισ. ευρώ το «πακέτο»
  • Μητσοτάκης: Ο κρατικός μηχανισμός έδωσε τιτάνια μάχη - Είμαστε δίπλα σε όσους είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Με εντολή Β. Κικίλια εντατικοπ...
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25
sigi ixthios

chora banner 300x250

cavo doro 22

Epimelitirio

crios beach1

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Οκτώβριος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Πάρο

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη...

29 Ιουλίου 2025
Πάρος: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με την οικογένειά του σε διάσημο εστιατόριο της Νάουσας (Βίντεο)

Πάρος: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με την οικ...

29 Ιουλίου 2025
Πάρος - Κυκλάδες: Ισχυρή παραμένει η ζήτηση για εξοχικά – Πού διαμορφώνονται τώρα οι τιμές

Πάρος - Κυκλάδες: Ισχυρή παραμένει...

29 Ιουλίου 2025

Τελευταία Νέα

Πάρος: Προς πώληση δύο αγροτεμάχια σε προνομιακές περιοχές του νησιού

Πάρος: Προς πώληση δύο αγροτεμάχια...

03 Αυγούστου 2025
Π. Φάληρο: Τι λένε Μ. Γιαννάκος, Γ. Καλλιακμάνης και εκπρόσωπος Λιμενικού Ν. Αλεξίου (βίντεο)

Π. Φάληρο: Τι λένε Μ. Γιαννάκος, Γ....

03 Αυγούστου 2025
Βλάβη καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Αμοργό

Βλάβη καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην...

03 Αυγούστου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ