300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης στη Θεσσαλονίκη

29 Αυγούστου 2025 10:37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης στη Θεσσαλονίκη

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης στη Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση στο πάνελ με θέμα: «Δίπλα στον Πολίτη και Ποιότητα Ζωής»

«Οι Υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη έχουν εμπεδώσει τη νομιμότητα και την τάξη»

Τον απολογισμό του αστυνομικού έργου που συνέβαλε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο πάνελ με κεντρικό θέμα «Δίπλα στον Πολίτη και Ποιότητα Ζωής», στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των έργων στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε ο κ. Υπουργός «υπάρχει ένα ισχυρό αίτημα για ασφάλεια στη γειτονιά, στην πόλη, ασφάλεια παντού, στους χώρους της εκπαίδευσης, στους χώρους της άθλησης, εκεί όπου οι άνθρωποι κινούνται μέσα από την κοινωνική τους δραστηριότητα. Και η αξία της πολιτικής είναι να απαντήσουμε με πράξεις, με επιχειρησιακές πολιτικές στο αίτημα αυτό».

Στο πλαίσιο αυτό είπε πως, «καθημερινά, χιλιάδες αστυνομικοί, οι Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που ενίσχυσαν τις δυνάμεις της Αστυνομίας, βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης. Οι Υπηρεσίες έχουν εμπεδώσει τη νομιμότητα και την τάξη και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας πολύ σημαντικής, σοβαρής, σχεδιασμένης δουλειάς που κάνουν οι άξιοι Αξιωματικοί και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας». Ταυτόχρονα, ευχαρίστησε, για την καλή συνεργασία, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση και τους κάλεσε να συνεχίσουν την προσπάθεια για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, όλοι μαζί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα από την κατασκευή και διαχείριση του flyover, σημειώνοντας πως τελικά το πρόβλημα, κατέστη επιτυχία, καθώς έχει επιταχυνθεί περίπου 13 έως 25 λεπτά η διέλευση της πόλης. «Αυτό είναι επίσης αποτέλεσμα μίας μεγάλης προσπάθειας που κάνουν οι αστυνομικές δυνάμεις σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και πραγματικά αυτό θα πρέπει να το κρατήσουμε σε συνδυασμό φυσικά και με τη λειτουργία του μετρό», είπε.

xrysoxoidis salonica

Μίλησε, επίσης, για τη σημαντική συμβολή της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος- την ίδρυση της οποίας χαρακτήρισε ως σημαντική καινοτομία- στη νομιμότητα και στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με τον απολογισμό σε ζητήματα οπαδικής βίας τόνισε πως τα προηγούμενα χρόνια «έχουν δημιουργηθεί πληγές στην πόλη, όταν είχαμε ακόμα και δολοφονίες εδώ μικρών παιδιών, νεαρών παιδιών», υπογραμμίζοντας πως η περσινή αθλητική χρονιά έληξε με μηδέν επεισόδια. 

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας, σημείωσε πως έχουν συλληφθεί, περίπου 800 κακοποιητές άνδρες, ενώ, έχουν ιδρυθεί 3 Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στη Θεσσαλονίκη, τα οποία «κάνουν μια καταπληκτική δουλειά σε 24ωρη βάση, σώζουν ζωές, έχουν χορηγήσει panicbutton σε εκατοντάδες γυναίκες, φιλοξενούν για ώρες γυναίκες, παιδιά, γονείς, θύματα περιστατικών και πραγματικά αυτό αποτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό έργο για την Ελληνική Αστυνομία», κατέληξε σχετικά.

Κλείνοντας την παρέμβαση του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε έμφαση στα ζητήματα των καταλήψεων και της βίας στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα σημειώνοντας πως, «σήμερα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε όλη την Βόρεια Ελλάδα δεν υπάρχει, πλέον, ούτε μία κατάληψη σε πανεπιστημιακό ίδρυμα. Είναι όλοι οι χώροι ελεύθεροι και διαθέσιμοι για γνώση, διδασκαλία και άλλες δραστηριότητες που αφορούν το Πανεπιστήμιο», τόνισε.

 

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Εντοπίστηκε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια
  • Ανεύρεση πυρομαχικού υλικού στη Θεσσαλονίκη
  • Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο 1ο Blue Heritage Summit Thessaloniki
  • Συνέντευξη τύπου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη
  • Καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση η συνοδηγός του ΙΧ που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα την 21χρονη Έμμα
  • Χρυσοχοΐδης στο ΕΡΤnews: Σε επιφυλακή οι αρχές με έκτακτα μέτρα – Έρχονται πρόστιμα από τις «έξυπνες κάμερες» και νέο σχέδιο για το κυκλοφοριακό (βίντεο)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Τον Οκτώβριο η διαβούλευση για...
Αυτά είναι τα τέσσερα μη κρατι... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile 1

agnantio new 23

dauwin mobile2

epimelitirio3

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάρτιος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Σε καταστροφικό «αμόκ» άνδρας σε κεντρικότατο δρόμο του νησιού – Προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και συνελήφθη

Πάρος: Σε καταστροφικό «αμόκ» άνδρα...

23 Μαρτίου 2026
Πάρος: Σύλλογος εκφράζει την αντίθεσή του προς την παραχώρηση της παραλίας Τρυπητή

Πάρος: Σύλλογος εκφράζει την αντίθε...

26 Μαρτίου 2026
Fuel Pass: Δείτε πόσα λαμβάνουν ιδιοκτήτες οχημάτων  με κατοικία σε νησιά

Fuel Pass: Δείτε πόσα λαμβάνουν ιδι...

26 Μαρτίου 2026

Τελευταία Νέα

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθ...

30 Μαρτίου 2026
Με εξαιρετική επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης «Αναμνήσεις από το Αιγαίο» του Robert McCabe στην Πάρο, παρουσία του ίδιου του φωτογράφου

Με εξαιρετική επιτυχία τα εγκαίνια...

30 Μαρτίου 2026
Κοντογεώργης στο ΕΡΤnews: Αν επιδεινωθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή θα υπάρξει ευρωπαϊκή λύση (βίντεο)

Κοντογεώργης στο ΕΡΤnews: Αν επιδει...

29 Μαρτίου 2026

MHT 252147

  mit2

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου / Δ.Σ
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2026  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ