Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Τέσσερις διακομιδές μέσα σε μια ημέρα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο διακομιδές ασθενών πραγματοποίησαν, το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης 27-10-2015, τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων από το Κέντρο Υγείας στο BLUE STAR DELOS και στο HELLENIC WIND, προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία στην Αθήνα και τη Σύρο αντίστοιχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακομιδή ασθενούς, από το Κέντρο Υγείας Πάρου στο BLUE STAR DELOS, προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα, πραγματοποίησαν μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το απόγευμα της Πέμπτης 15-10-2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 13-11-2015 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα από
αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 59χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε κατοικία 85χρονης
ημεδαπής, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Σε βάρος της 85χρονης σχηματίσθηκε
δικογραφία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές Μοστράτο Άγγελο και Μαυραγάνη Βασίλειο .

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Ρ-Τ/Ρ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ" Ν.Ν. 62, 18χρονος, 86χρονη και 77χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χρώματα της γαλλικής σημαίας έχουν «ντυθεί» εκατοντάδες εμβληματικά κτίρια σε ολόκληρο τον πλανήτη ως ένδειξη συμπαράστασης στο γαλλικό λαό και τα θύματα τω ν τρομοκρατικών επιθέσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίχνη υπόπτου για διασύνδεση με τις χθεσινές, αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι εντοπίστηκαν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος βρέθηκε Συριακό διαβατήριο, ο κάτοχος του οποίου είχε περάσει και ταυτοποιηθεί στη Λέρο την 3η Οκτωβρίου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 20:24

Οταν τα κτίρια μπορούν να «μιλήσουν»

Στην οδό Πόντου, στους Αμπελοκήπους, βρίσκεται μια διώροφη κατοικία που χτίστηκε το 1927. Τη σχεδίασε και έζησε σε αυτήν ο μηχανικός Θεόφιλος Παπαδόπουλος από τον Πόντο, γεννηθείς το 1900.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 20:21

Διαθέσιμο το update για τα Windows 10

Διαθέσιμη είναι από σήμερα, Παρασκευή, η αναβάθμιση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft προκειμένου οι κάτοχοι των windows να μπορούν να κάνουν το σχετικό update σε Windows 10 σε υπολογιστές και tablets.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos