Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, εκπροσωπώντας τους Πυροσβέστες που υπηρετούν στον Νομό Κυκλάδων, θα ήθελε με την παρούσα να εκφράσει τη βαθειά οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος συναδέλφου και φίλου Ιωάννη Ζώρζου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ψινάκης θα είναι ένας απο τους επίτιμους καλεσμένος του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκου και θα επισκεφτεί την Σύρο στην μεγάλη γιορτή των δρομέων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Συλλόγου Αγκαριάς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαίου η συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ευρεία σύσκεψη φορέων με μοναδικό θέμα τα επικείμενα φορολογικά μέτρα που σχεδιάζονται ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου συγκαλεί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος το Σάββατο 16 Μαΐου σε Ρόδο και Σύρο αντίστοιχα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 19η Μαΐου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία του 1ου αγώνα της σειράς Hellenic Match Racing Tour 2015, του HMRT – Sani Cup!

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. David D. Pearce και τον Ακόλουθο Άμυνας της Πρεσβείας των ΗΠΑ, Capt. Robert Palm, δέχθηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος το πρωί της Παρασκευής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή το έγγραφο που διακινήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο με συντάκτη το σύλλογο εργαζομένων Ο.Τ.Α. Πάρου – Αντιπάρου την 13-5-2013, που φέρεται να εκφράζει τους υπαλλήλους των Δήμων Πάρου και Αντιπάρου θα θέλαμε πέρα από Μαρξιστική ανάλυση να διευκρινίσουμε τα παρακάτω.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 14-05-2015 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -2- ετών και -1- μήνα, καθώς και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2015 και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos