Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 - Psts.gr
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 23:07

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 26/6/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 18-06-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί διώκονταν με ένταλμα του κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών, για ανυποταξία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τελικό στάδιο των δοκιμών βρίσκονται οι εργασίες τοποθέτησης της ηλεκτρονικής μπάρας στη Νάουσα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 13:00

Δρομολόγια ΚΤΕΛ Πάρου από 19/06 έως 02/07

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Πάρου:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Κυριακή 28 Ιουνίου, μετά τον εσπερινό, ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμαρών και η ΚΔΕΠΑΠ, σας προσκαλούν στο πανηγύρι που διοργανώνουν στο χώρο του Συλλόγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε εξοχική κατοικία, στην οποία διέμεναν (7) υπήκοοι Γαλλίας και αφαίρεσαν (4) διαβατήρια και διάφορα αντικείμενα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Την άμεση εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων που έχουν μετατραπεί σε πραγματική οδύσσεια, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες των Κυκλαδικών νησιών» ζητά ο βουλευτής Β' Αθήνας με το Ποτάμι Γιώργος Αμυράς με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών και Ναυτιλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι Κουφονησίου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ" Ν.Ν. 57, 49χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H σύγκληση του Συμβουλίου Κορυφής τη Δευτέρα είναι θετική εξέλιξη στον δρόμο για τη συμφωνία, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με... «υπαρξιακό πρόβλημα» απειλείται η Ελλάδα, σε περίπτωση ρήξης με τους δανειστές, προειδοποίησε χθες ο Γ. Πανούσης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο...
Πανούσης: Ο λαός θέλει συμφωνία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos