Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Η ΕΛΜΕ Πάρου - Αντιπάρου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- Παράρτημα Κυκλάδων διοργανώνει σεμινάριο πρώτων βοηθειών για εκπαιδευτικούς, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 από τις 15:00 εώς τις 21:00 στο ΕΠΑΛ ΠΑΡΟΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσφορές Φεβρουαρίου Γραμμών Κυκλάδων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παλαιότερες μελέτες έχουν δείξει ότι τα παχύσαρκα παιδιά τείνουν να έχουν και υψηλότερα επίπεδα μυϊκής μάζας, τα οποία συμβάλλουν στην οστική ανάπτυξη. Ωστόσο, σύμφωνα με νέα ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, φαίνεται ότι το υπερβάλλον σωματικό λίπος ενδεχομένως να έχει αρνητική επίδραση στην οστική υγεία των παιδιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγορευτικό απόπλου τέθηκε σε ισχύ από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέγεται ότι όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται διολισθαίνει σε φάρσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απλά, ανώδυνα, αναίμακτα και μόλις σε 5 λεπτά χρησιμοποιώντας το πλέον εξελιγμένο τελευταίας γενιάς χειρουργικό laser σε συνδυασμό με ειδικές ίνες εκπομπής της ενέργειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σίφνος είναι το πρώτο ελληνικό νησί που αποκτάει εφαρμογή – ξεναγό σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Γαλλικά & Αγγλικά) για τα πεζοπορικά μονοπάτια της! Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του δικτύου μονοπατιών της Σίφνου “Sifnos trails”, ο Δήμος Σίφνου σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. Paths of Greece ανακοινώνει την ολοκλήρωση άλλης μίας δράσης προβολής, αυτή τη φορά με στόχο να ενισχύσει την εμπειρία των πεζοπόρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1. Όλοι οι αγρότες πρέπει να γνωρίζουν και μαζί τους ο ελληνικός λαός ότι τίποτα από αυτά που βιώνουμε σήμερα –δηλαδή, την απειλή των εξοντωτικών αυξήσεων εισφορών, τις μεγάλες μειώσεις των συντάξεων, την επαχθέστατη αύξηση της φορολογίας - δε θα συνέβαιναν, εάν συνεχίζατε τις μεταρρυθμίσεις και τις διαρθρωτικές αλλαγές και υλοποιούσατε τις ήπιες και λίγες ασφαλιστικές προσαρμογές που είχαν απομείνει. Ακυρώσατε τις θυσίες του ελληνικού λαού, τον οποίο υποβάλλετε σε νέες θυσίες χωρίς ελπίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ένταση επικρατεί από το πρωί στην Κω, έξω από το στρατόπεδο όπου θα κατασκευαστεί hot spot για την καταγραφή και τη διαλογή μεταναστών και προσφύγων που φτάνουν στο νησί από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos