Αθώωση του Συλλόγου Καμαρών Πάρου ενώπιον της «Ιεράς δυσανεξίας»…

06 Φεβρουαρίου 2016 15:10

Λέγεται ότι όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται διολισθαίνει σε φάρσα.


Τι μπορεί όμως κανείς να πει για την «Ιερά εμμονή» των επαναλαμβανόμενων κάθε χρόνο μηνύσεων της Μονής Λογγοβάρδας προς το Σύλλογο Καμαρών, με το ίδιο κάθε φορά μηνυτήριο περιεχόμενο και την ίδια κατάληξη, δηλαδή την αθώωση του Συλλόγου;

Μάλλον καταντά πράγματι κωμικό το γεγονός ότι κάθε χρόνο, στα τέλη Ιουνίου, παραμονή των Αγίων Αποστόλων και εορτής του ενοριακού ναού των Καμαρών, όπου και πραγματοποιείται το ετήσιο πανηγύρι του Συλλόγου, η μονή Λογγοβάρδας με διάθεση «δυσανεξίας» προς την κοσμική ζωή των κατοίκων, μηνύει το διοργανωτή του πανηγυριού Σύλλογο, με προσχηματικό λόγο τη δήθεν εγγύτητά της με το χώρο και την όχλησή της από τη μουσική.

Έτσι λοιπόν κι εφέτος ο Σύλλογος μηνύθηκε για το πανηγύρι της 28ης Ιουνίου 2015, για να αθωωθεί πανηγυρικά στην εκδίκαση της υπόθεσης στις 15 Νοεμβρίου 2015.

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής. Αν δηλαδή η ιστορία θα συνεχιστεί αδιαλείπτως όπως ακριβώς όλα τα προηγούμενα χρόνια με την μέσω μηνύσεων προσπάθεια της μονής Λογγοβάρδας να εμποδίσει την ετήσια πανηγυρική μουσική εκδήλωση των κατοίκων της περιοχής Καμαρών.

Και την επανειλημμένη φυσικά αθώωση του Συλλόγου Καμαρών κάθε χρόνο μετά την εκδίκαση της υπόθεσης...

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos