Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε σήμερα στην εκπομπή “DeliClassic” του Παύλου Αγιαννίδη στο Youfly Radio για την παράσταση “Ο κήπος με τις αλήθειες”, το θέατρο, αλλά και την παρουσία του στο Just the Two of Us.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μια αναπάντεχη είδηση μόλις «έσκασε» και αφορά στα αθλητικά τεκταινόμενα στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής και η συνολική και συμφωνημένη επίλυση του Κυπριακού με λύση Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδία» ανέφερε ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος στο Μαξίμου τη νέα πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην έδρα του ΑΜΣ Φιλωτίου θα ξεκινήσει η ΑΕ Πάρου την πορεία της στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, την Κυριακή 17/10 στις 15.00.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαγράφει τη δική του επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής και κάθε νέα του δουλειά προκαλεί αίσθηση!

Κατηγορία LIFESTYLE

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.383, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον επικεφαλής της Κ. Ροκονίδα παραβρέθηκε σήμερα στη πλατεία Μ. Μαυρογένους για να εκφράσει τη συμπαράσταση στον αγώνα των εκπαιδευτικών μας, που πρέπει να είναι και αγώνας όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία, γονέων και μαθητών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσία αρκετού κόσμου και εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων της Πάρου, η Νάουσα υποδέχτηκε πανηγυρικά στο λιμάνι της το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, το εντυπωσιακότατο Ρωσικό ξύλινο ιστιοφόρο Shtandart, σύγχρονο πιστό αντίγραφο του πρώτου πλοίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην χώρα μας οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, με σημαντικές διακρίσεις και των εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos