Σταμάτης Φασουλής: «Ηθοποιός δεν είναι μόνο φως» – «Το J2US πληρώνει καλά»

11 Οκτωβρίου 2021 21:21

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε σήμερα στην εκπομπή “DeliClassic” του Παύλου Αγιαννίδη στο Youfly Radio για την παράσταση “Ο κήπος με τις αλήθειες”, το θέατρο, αλλά και την παρουσία του στο Just the Two of Us.

Ο Σταμάτης Φασουλής στο Θέατρο Μουσούρη

Φέτος ο Σταμάτης Φασουλής συναντάει μετά από χρόνια την Μίρκα Παπακωνσταντίνου και εμφανίζονται μαζί στη σκηνή του Θεάτρου Μουσούρη στο Αυστραλέζικο έργο “Ο κήπος με τις αλήθειες” που σκηνοθετεί ο ίδιος. Το έργο του βραβευμένου Αυστραλού θεατρικού συγγραφέα και σεναριογράφου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Άντριου Μπόβελ που όπως είπε ο Σταμάτης Φασουλής δεν έχει κάποιο γνώρισμα από τον Δυτικό Κόσμο, ενώ αντίθετα έχει στοιχεία από την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικογένεια. Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία ενός ζευγαριού με τέσσερα παιδιά που ακουμπά πολλά θέματα, όπως τις αγωνίες των παιδιών, τους έρωτες τους, τα επαγγελματικά τους, τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Το έργο καταπιάνεται με όλα τα προβλήματα της κοινωνίας μέσα από μια οικογενειακή ιστορία που ξεκινά ευχάριστα από κωμωδία και φτάνει στον βαθύ προβληματισμό του τέλους.

Φασουλής και Μίρκα Παπακωνσταντίνου Ο κήπος με τις αλήθειες

Ο Σταμάτης Φασουλής και το θέατρο

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας για το θέατρο αναφέρθηκε στο έργο ¨Ο πατέρας” του Florian Zeller που είχε ανεβάσει. Ένα έργο που αγάπησε αλλά δεν πήγε καλά εισπρακτικά και τον έκανε να μην θέλει να παίξει ξανά για δύο χρόνια περίπου. Ενώ ήταν μια καλή στιγμή για εκείνον, εξελίχθηκε σε εφιάλτη γιατί έβλεπε ότι η παράσταση ήταν καλή, όσοι έβλεπαν την παράσταση τους άρεσε, αλλά δεν υπήρχε κοινό να τη δει.

Καθώς ο Παύλος Αγιαννίδης του θύμισε τα χρόνια της Ελεύθερης Σκηνής που είχε παίξει σε θρυλικά νούμερα, εκείνος είπε ότι δεν νοσταλγεί το παρελθόν. Κοιτάει τι κάνει τώρα και αυτό είναι που τον σώζει από κακίες, από μνησικακίες και από θλίψη. Ζει στο τώρα.

Σταμάτης Φασουλής - Θέατρο Μουσούρη - Ο κήπος με τις αλήθειες

Επίσης, έδωσε τη δική του διάσταση στο “Ηθοποιός σημαίνει φως” λέγοντας ότι δεν είναι μόνο φως. Είναι και σκοτάδι, χαρές, δύσκολες στιγμές, αδρεναλίνη, αναδουλειά, δημιουργία, είναι όλα…

Ενώ είπε ακόμα ότι αυτό που του αρέσει στα έργα που σκηνοθετεί είναι ότι μπορεί να τους προσθέτει πράγματα που δεν έχουν και να τα κάνει να φαίνονται αλλιώς.

Η παρουσία του Σταμάτη Φασουλή στο Just the 2 of Us

Σχετικά με την παρουσία του στην τηλεόραση ο Σταμάτης Φασουλής, είπε ότι του αρέσει ως μέσο και για οικονομικούς και ουσιαστικούς λόγους, μόνο που αυτήν την περίοδο δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι που θα έπρεπε να αφιερώνει πολλές ώρες, έτσι η παρουσία του στο Just the Two of Us τον ικανοποιεί πλήρως γιατί δεν χρειάζεται πολύ προετοιμασία και είναι κάτι ζωντανό και χαρούμενο. Είναι κάτι στο οποίο περνάει καλά, γελάει, ευχαριστιέται, το απολαμβάνει και πληρώνεται καλά.

ο Σταμάτης Φασουλής στο Just teh 2 of us και στο θέατρο Μουσούρη Ο κήπος με τις αλήθειες

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos