Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Ο γιος του ηθοποιού Νίκου Βανδώρου, που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Τμήμα Ηθών», Θεόφιλος Βανδωρός δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης. Ποιο είναι το μυστικό από τα παρελθόν που θα αποκαλυφθεί και θα ανατρέψει όσα ξέραμε μέχρι τώρα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Γενετικό υλικό στη Σελήνη επιδιώκουν να στείλουν επιστήμονες της NASA, θέλοντας να δημιουργήσουν μια διαστημική κιβωτό – Οι γονιδιακές τράπεζες που βρίσκονται στη Γη θεωρούνται ευάλωτες στις καταστροφές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Του παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεται ανατολικά του κόλπου της Νάουσας στην ακτή της Ξιφάρας και είναι γνωστό ως νησί του Οικονόμου. Αυτές τις μέρες όμως μόνο για νησί δεν μοιάζει καθώς το φαινόμενο της άμπωτης, του τραβήγματος δηλαδή των νερών της θάλασσας και της καθόδου της στάθμης τους, το «ένωσαν» με την Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.633, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι μπορεί να κάνει η πολιτεία, χωρίς να επωμιστεί μεγάλο κόστος, προκειμένου να περιορίσει τα διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά κατάθλιψης στις αστικές περιοχές; Οι επιστήμονες απαντούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή του Βασίλη Κικίλια στη Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, Θεανώ Καρποδίνη - Ποια είναι τα κίνητρα που προσφέρονται στους γιατρούς για να ενισχύσουν τα νοσκομεία του ΕΣΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε για πάντα το πρωί της 20ης Μαϊου 2020, όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos