Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς 2021 η 13η Μαρτίου και όλοι ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε όμορφα, Αιγαιοπελαγίτικα και μοναδικά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος 1950. Το ξύπνημα της φύσης στην αρχή της άνοιξης στο νησί συνέπιπτε με το τέλος της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα, μέρες οι οποίες ήταν αφιερωμένες σε παραδοσιακά ξεφαντώματα και γλέντια μεταξύ παριανών συγγενών, γειτόνων και φίλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, στις 17 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 μμ, μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 22χρονος συγκατηγορούμενός του για τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού την Παρασκευή 12 Μαρτίου έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.512, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεροπορική οδηγία (ΝΟΤΑΜ) που αφόρα παράταση περιορισμών πτήσεων εσωτερικού ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Η νέα ΝΟΤΑΜ θα ισχύει έως την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί και εντάσσεται στα μέτρα πρόληψης κατά της νόσου COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο (13/03) είναι εδώ, και το κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας... «καίει»! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει ξανά τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Οι αγώνες είναι πάρα πολλοί σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομες εργασίες στη Μύκονο Την 12-03-2021 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 58χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 16:33

Οι… Ουαλοί ξανάρχονται στο 3.20

Ο Μακάρθι μπορεί να μην έπιασε στην Κύπρο και να έκατσε μόλις 8 φορές στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο στην Αγγλία τα πηγαίνει περίφημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos