Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και λειτουργούσε επί έξι χρόνια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ιστορική ταινία χολιγουντιανής παραγωγής με θέμα την Ενετοκρατία στις Κυκλάδες, πρόκειται να γυριστεί στην Πάρο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2021 στο νησί, το οποίο θα μετατραπεί ολόκληρο σε ένα σκηνικό εποχής για την εξέλιξη του story.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 01 Απριλίου: Το σίγουρο είναι πως οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς θα συνεχίσουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κάνουν το Διαφάνι τον αγαπημένο τηλεοπτικό προορισμό.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ένας πολύ νέος και ταλαντούχος άνθρωπος έφυγε από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον χώρο του θεάτρου. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άνοιξε η αυλαία έγκρισης Υδάτινων Πεδίων στην Ελλάδα με το πρώτο να εγκρίνεται στο Κάνιστρο Κασσάνδρας Χαλκιδικής κατόπιν αίτησης της εταιρείας “Med Sea Ηealth Α.Ε”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομμάτι της καθημερινότητας γίνονται πλέον τα self test, στα οποία η κυβέρνηση έχει ρίξει ειδικό βάρος, προσβλέποντας ότι θα βοηθήσουν ως έξτρα όπλο στο άνοιγμα δραστηριοτήτων της οικονομίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη χρηματοδότηση προμήθειας δύο οικολογικών συστημάτων βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης, καθώς και δύο βυθιζόμενων συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων με κάδους συμβατούς με τα κοινά απορριμματοφόρα των ΟΤΑ, με σκοπό την αναβάθμιση των

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση στη Λίγκα να μεταφερθεί στις 3 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του αντιπροέδρου της, Κώστα Καραπαπά. Τη Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου και ο λόγος που έριξαν στο τραπέζι την ιδέα οι «ερυθρόλευκοι» είναι ευεργητική για όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κατάσταση σκληρού lockdown θέτει τη Γαλλία ο Εμανουέλ Μακρόν για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αποσύρθηκαν από σήμερα Τετάρτη (31/3) οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη στον Μένιο Φουρθιώτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos