Χολιγουντιανή ιστορική ταινία πρόκειται να γυριστεί στην Πάρο! Ονόματα – έκπληξη οι πρωταγωνιστές της….

01 Απριλίου 2021 00:01

Μια ιστορική ταινία χολιγουντιανής παραγωγής με θέμα την Ενετοκρατία στις Κυκλάδες, πρόκειται να γυριστεί στην Πάρο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2021 στο νησί, το οποίο θα μετατραπεί ολόκληρο σε ένα σκηνικό εποχής για την εξέλιξη του story.

Πειρατές, κουρσάροι, συγκρούσεις Ενετών και Οθωμανών στον κόλπο της Νάουσας, χωροδεσπότες, ιππότες και χωρικοί, Ιησουίτες και καλόγεροι, όλοι θα «παρελάσουν» στο κινηματογραφικό πανί συνθέτοντας μια μεγαλειώδη κοινωνική τοιχογραφία της εποχής με ιστορικές αναφορές.

Κεντρικό θέμα της ταινίας, ο έρωτας ενός Ενετού χωροδεσπότη με μια παριανοπούλα και φόντο η περίοδος της Ενετικής κυριαρχίας στο νησί. Για τα γυρίσματα της ταινίας σε εξωτερικούς χώρους, έχουν ήδη συμφωνηθεί με το Δήμο Πάρου τεχνικές παρεμβάσεις ώστε να απαλειφθούν στοιχεία που παραπέμπουν στο σήμερα. Ένα μεγάλο ποσό ύψους χιλιάδων ευρώ προερχόμενο από την παραγωγή, θα καταβληθεί στο Δήμο προκειμένου να υλοποιηθούν οι τεχνικές αναδιαμορφώσεις τοπίων και χώρων για την αναβίωση της ιστορικής εποχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γυρίσματα θα χρησιμοποιηθούν εκατοντάδες κομπάρσοι κάτοικοι της Πάρου που θα αμειφθούν αδρά, μιας και η μεγαλειώδης, χολιγουντιανή ταινία αναμένεται να διανεμηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο και να σπάσει ταμία!

Οι πρωταγωνιστές της παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο κατά πληροφορίες, πρόκειται για «βαριά ονόματα» του Χόλυγουντ, για διάσημους Αμερικανούς κινηματογραφικούς αστέρες, ενώ θα συμμετάσχουν επίσης και πασίγνωστοι Έλληνες ηθοποιοί.

Τεράστια φυσικά θα είναι η προβολή της Πάρου σε ολόκληρο τον κόσμο με την προβολή της ταινίας, γυρίσματα της οποίας θα γίνουν επίσης και στη Νάξο, έδρα του Δουκάτου του Αιγαίου επί Ενετοκρατίας, αλλά και στην Αντίπαρο.

Ένα νησί – κινηματογραφικό πλατό με «άρωμα» Χόλυγουντ θα γίνει η Πάρος λοιπόν το φθινόπωρο, γεγονός που θα αναζωογονήσει την οικονομία της και θα προσπορίσει διαφημιστικά οφέλη στον τόπο, μιας και στην ταινία θα αναφέρεται η Πάρος ως κεντρικός τόπος εξέλιξης του story!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos