Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Η 54χρονη ήταν ανεμβολίαστη και αρνήτρια της πανδημίας 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρώτα κρούσματα της μετάλλαξης Mu εντοπίστηκαν στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα 2.840 νέα κρούσματα, την περίοδο 7 Ιουλίου-24 Αυγούστου εντοπίστηκαν 923 νέα κρούσματα μεταλλάξεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Για να ζεις τη ζωή στο έπακρο πρέπει πάντα να αγαπάς και εγώ σε αγαπάω», ήταν τα λόγια του συγκινημένου Άντονι Κουίν, του άνδρα που ταυτίστηκε στη συνείδηση της υφηλίου με τον Αλέξη Ζορμπά, στον Μίκη Θεοδωράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 40, 10, 5, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δικό του «αντίο» στον Μίκη Θεοδωράκη εξέφρασε μέσω Facebook ο Διονύσης Σαββόπουλος, κάνοντας λόγο για τον τελευταίο των τελευταίων μεγάλων Ελληνων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 18:13

Ελεύθερος ο Σεμέδο με 10.000 ευρώ εγγύηση

Με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως - Η ίδια εισαγγελέας είχε χειριστεί τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη και είχε διατάξει την προφυλάκισή τους 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Λίνα Πάσχου (Επίκουρη Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας), Θεοδώρα Ψαλτοπούλου (Καθηγήτρια Θεραπευτικής-Προληπτικής Ιατρικής) και Θάνος Δημόπουλος (Καθηγητής Θεραπευτικής-Αιματολογίας-Ογκολογίας και Πρύτανης ΕΚΠΑ) παρουσιάζουν δεδομένα που καταρρίπτουν 5 μύθους για τον κορονοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την δυνατότητα να επιστρέψουν άμεσα στα καθήκοντά τους και να αρθεί το καθεστώς αναστολής δίνει η κυβέρνηση όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.840, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos