Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Στην πλατφόρμα myCAR, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, έχετε τη δυνατότητα να:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίχως συγκινήσεις το ποδοσφαιρικό μενού σήμερα,πέρα από αναμετρήσεις στην ιβηρική χερσόνησο (Β’ Ισπανίας και Λιγκ Καπ Πορτογαλίας), έτσι στρεφόμαστε στο μπάσκετ και την Ευρωλίγκα. Κυνηγάμε τους πόντους του «εξάστερου», ενώ ανηφορίζουμε στο Βελιγράδι για να πάρουμε τον άσο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 13:16

Στοίχημα: Δύο μακροχρόνια από το Μουντιάλ

Μετράμε... ώρες για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η δράση της Παρασκευής (18/11) δεν προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε με μακροχρόνια προγνωστικά μουντιάλ!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση των Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Απολλωνίας, του Νηπιαγωγείου Αρτεμώνα και του Παιδικού Σταθμού "Μικρό Καράβι" , έξι (6) μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, ταξίδεψαν, για δεύτερη φορά φέτος, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, με το διασωστικό σκάφος CHIARA, στο γειτονικό νησί, όπου πραγματοποίησαν εκπαιδεύσεις πολιτών, σε Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, σε Πνιγμονή και Θέση Ασφαλείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα και οι ένοικοι της πολυκατοικίας θα έχουν φωνή και λόγο για όποιον θέλει να νοικιάσει το ακίνητο του μέσω Airbnb, εάν περάσουν οι προτάσεις των ξενοδόχων για τον έλεγχο των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί οι εργαζόμενοι στο Twitter να αποχωρούν σωρηδόν από την εταιρεία μετά το τελεσίγραφο του Ελον Μασκ ότι θα πρέπει να επιλέξουν, είτε να δεσμευτούν σε μια πολύ σκληρή εργασιακή κουλτούρα είτε να παραιτηθούν, ο ιδιοκτήτης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης όμως... πανηγυρίζει για την αύξηση του αριθμού των χρηστών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. μετά από τις καταγγελίες-σοκ για όσα συνέβαιναν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Google της Alphabet Inc προχώρησε στην ολοκλήρωση τουλάχιστον 24 συμφωνιών με μεγάλες εταιρίες ανάπτυξης εφαρμογών προκειμένου να τερματιστεί ο ανταγωνισμός τους με το ηλεκτρονικό κατάστημα Play Store της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας συμφωνίας για την καταβολή στην Activision Blizzard Inc ποσού περίπου 360 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε μία τριετία, σύμφωνα με τα στοιχεία δικαστικών εγγράφων που έγιναν γνωστά χθες, Πέμπτη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι Ιταλοί ανασύρουν από τα συρτάρια το φιλόδοξο πρότζεκτ της «γέφυρας-φάντασμα» που θα ενώσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον βουλευτή της Νέας Υόρκης Χακίμ Τζέφρις πιθανώς θα επιλέξουν για επικεφαλής τους στη Βουλή των Αντιπροσώπων οι Δημοκρατικοί μετά την αποχώρηση της προέδρου του σώματος, Νάνσι Πελόζι, σε μια πιθανώς ιστορική κίνηση για την εκλογή του πρώτου μαύρου στην ηγεσία κόμματος στο Κογκρέσο, μεταδίδει το CNN.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos