Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Ο 25χρονος Α.Β., επονομαζόμενος και «Αθηναίος», είναι ο λογιζόμενος από τις Αρχές ως σκληρός χούλιγκαν της θύρας 4 του ΠΑΟΚ, ο οποίος παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του συνηγόρου του, για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 36, 37, 39, 27, 14 και Tζόκερ το 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνιμα πλέον υπάρχει απινιδωτής στο γήπεδο της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίγες μέρες πριν κλείσει ένας μήνας από τον τραγικό χαμό του αδελφού της Τζώρτζη Μονογυιού σε αυτοκινητικό δυστύχημα, η βουλευτής Κυκλάδων κα. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφθηκε στα Μετέωρα συνοδεία της βουλευτή Τρικάλων κας Κατερίνας Παπακώστα την γυναικεία Ιερά Μονή Αγ. Στεφάνου στην οποία φυλάσσεται η Κάρα του Αγ. Χαραλάμπους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας ως στόχο τη βελτίωση των καθημερινών συναλλαγών και της ποιότητας των υπηρεσιών, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης προχωρά σε μια ακόμη σημαντική αναβάθμιση των

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης από τότε που θυμάται τον εαυτό του βρίσκει γαλήνη στη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 20:17

Ψάχνει αποτελέσματα παραμονής

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης γράφει για το Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο έμπειρος επιθετικός της ΑΕ Πάρου Χρήστος Αριανούτσος είχε γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα και εδώ και καιρό δε συμμετείχε στις δραστηριότητές της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η παρουσίαση των βασικών κατευθύνσεων της μελέτης για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Μυκόνου αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, μόλις πέντε μήνες μετά την τελευταία τους επίσημη συνάντηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκαν ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos