Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Μετά από μια δύσκολη μάχη με τις φλόγες, υπό καιρικές συνθήκες ισχυρού ανέμου και σε δύσβατη περιοχή, οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Πάρου με τη συνδρομή υδροφόρων και εθελοντών, κατάφεραν τελικά να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Μώλου το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή του Μώλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακά είναι κατά το φετινό τριήμερο του Αγ. Πνεύματος τα στατιστικά στοιχεία των ακτοπλοϊκών αφίξεων στην Πάρο σύμφωνα με το Λιμεναρχείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επτά εταιρείες εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής στον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ για την εγκατάσταση «έξυπνων» μετρητών κατανάλωσης ρεύματος στο σύνολο των καταναλωτών της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.682.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρικά τιμήθηκε η εορτή του Αγ. Πνεύματος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στις Λεύκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ιδιαίτερα επικίνδυνη συνήθεια έχουν, όπως φαίνεται, κάποια παιδιά στη Χαλκίδα τα οποία, εντελώς απερίσκεπτα, πηδάνε από την παλιά γέφυρα της πόλης για να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η δυνατότητα για... δωρεάν διακοπές δίνεται (και) φέτος σε χιλιάδες δικαιούχους και ωφελούμενους του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2022.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Περού είναι προ των πυλών για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αυστραλίας σε ουδέτερο έδαφος (στο Κατάρ). Είναι πιο δεμένο σύνολο, έχει έμπειρους παίκτες και το διπλό θα αποτελέσει την επιλογή μας. Γαλλία και Κροατία έφεραν G/G στο 1ο ματς στο Σπλιτ, γιατί όχι και σε ένα δεύτερο στο Παρίσι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άκρως παραδοσιακός ο γάμος του γνωστού ηθοποιού στην Κρήτη - «Θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι και στην άλλη μου ζωή», είπε η μητέρα του

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos