Μαρία Τζομπανάκη: To παραδοσιακό δώρο της στον Ορφέα Αυγουστίδη - Βίντεο από τα προεόρτια στο σπίτι του γαμπρού (Βίντεο)

13 Ιουνίου 2022 13:26

Άκρως παραδοσιακός ο γάμος του γνωστού ηθοποιού στην Κρήτη - «Θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι και στην άλλη μου ζωή», είπε η μητέρα του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι παρουσία συγγενών και φίλων παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί και στη συνέχεια ακολούθησε ένα παραδοσιακό γλέντι.

Η μητέρα του γαμπρού, Μαρία Τζομπανάκη έλαμπε από ευτυχία, έχοντας φροντίσει ωστόσο να υπάρχει έντονο «άρωμα» Κρήτης όχι μόνο με το λευκό σαρίκι που φορούσε ο γαμπρός και μερικοί από τους καλεσμένους και το παραδοσιακό γαμοκούλουρο, αλλά και με τους Κρητικούς μουσικούς και χορευτές που πλαισίωσαν την ευτυχισμένη αυτή στιγμή.

 Ωστόσο μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά επικρατούσε ήδη από νωρίς, στο πατρικό σπίτι όπου ντύθηκε ο γαμπρός.
Ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη

Κλείσιμο
Ως είθισται, τον γαμπρό «τον ντύνουν» οι φίλοι του, στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αγαπημένοι συμμαθητές του Ορφέα Αυγουστίδη από το σχολείο με τους οποίους παραμένουν οι ισχυροί δεσμοί φιλίας. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, φαίνονται οι στιγμές που ο αγαπημένος ηθοποιός ντύνεται γαμπρός, αλλά και η στιγμή που η Μαρία Τζομπανάκη περνάει από τους ώμους του το λευκό σαρίκι, σύμβολο χαράς:

{https://www.youtube.com/watch?v=KHmaYrGMxGU}

Δείτε την άφιξη της νύφης στην εκκλησία:

{https://www.youtube.com/watch?v=PaqKqwUqzm0}

zapranes.gr, protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos