Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Περαιτέρω έξαρση των λοιμώξεων του αναπνευστικού, με τις επόμενες εβδομάδες να χαρακτηρίζονται δύσκολες, διαπιστώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, προτρέποντας τους ασθενείς να απευθύνονται εγκαίρως στον θεράποντα ιατρό, για να προλάβουν επιπλοκές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ουαλός επιθετικός σε ηλικία 33 ετών πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αύριο Τρίτη 10/01/2023 ισχύει απαγόρευση απόπλου. Ως εκ τούτου τα δρομολόγια των πλοίων, διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαθέσιμη μέσω του Gov.gr Wallet είναι από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 η νέα Ψηφιακή Κάρτα ΔΥΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διυπουργική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το ζήτημα της αναβάθμισης και διαβάθμισης της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης (Δραματικές Σχολές, Σχολές Χορού, Ωδεία), καθώς αναγνωρίζεται ως ένα θέμα κομβικό για την εκπαιδευτική και για την πολιτιστική πολιτική της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με κατάθεση του στο Αστυνομικό τμήμα του Βόλου, ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής του Βόλου Ζαν Μπαριέντος, αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση 40.000 ευρώ από τον μάνατζερ του Γιώργο Τσουρή για να πάρει κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Ολυμπισκό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις την Τρίτη 10/01/2023 προβλέπονται έντονες βροχοπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου για το ζήτημα που αφορά το Προεδρικό Διάταγμα σχετικά με τον διορισμό καλλιτεχνών στο Δημόσιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αρχικά ορισμένος αγώνας κυπέλλου στη Νάξο μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Νάξου – ΑΕ Πάρου, ανεβλήθη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Κυκλάδες εκπροσωπούνται διαιτητικά σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες με επιτυχία, όμως η διαδικασία ανάδειξης νέων διαιτητών έχει μείνει πίσω.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos