Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Αμέσως μετά τη λήξη του τουρνουά του ομίλου νήσων στη Ρόδο, έγιναν γνωστές κάποιες αλλαγές στην προκήρυξη τους, που αλλάζουν τα δεδομένα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύντομη επίσκεψη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου κ. Σταύρος Καραχάλιος στο λιμάνι της Παροικίας, με αφορμή τις τεχνικές εργασίες που εκτελούνται εκεί για την αντικατάσταση της παλιάς φθαρμένης μετώπης και την τοποθέτηση νέων, ενισχυμένων ραγών στην προβλήτα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημη υπηρεσιακή επίσκεψη πραγματοποίησαν στην Πάρο την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής κ. Γεώργιος Αλεξανδράκης και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια άκρως κατανυκτική ατμόσφαιρα, με σύμμαχο τον γλυκό καιρό, το βράδυ της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Παροικία αναβίωση του εθίμου της λαμπαδηφορίας στη μνήμη της παριανής αγωνίστριας της Εθνεγερσίας Μαντώς Μαυρογένους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H παριανή νεολαία, μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Παροικίας, παρέλασαν με ζωντάνια και καμάρι ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στην παραλιακή οδό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επισημότητα και τις δέουσες τιμές, η Πάρος γιόρτασε την επέτειο των 202 χρόνων από την Ελληνική Εθνεγερσία του 1821.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε στην παραλία της Αλυκής ένα σημαντικό έργο εκσυγχρονισμού, περιβαλλοντικής προστασίας, ασφάλειας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής για κατοίκους και επισκέπτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για το πρώτο παν-καρκινικό τεστ αίματος», δήλωσε ο Ashish Tripathi πρόεδρος της Epigeneres Biotech που μπορεί να προβλέψει πού θα σχηματιστεί όγκος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 8, 16, 28, 32 και Τζόκερ ο αριθμός 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εκλογική αναμέτρηση στη Φινλανδία, με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Σάνα Μαρίν να χάνει, τη στιγμή που η χώρα ετοιμάζεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα, με την προσχώρησή της στο ΝΑΤΟ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos