Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Στο ουδέτερο στάδιο της Νάξου, ο ΑΟ Πάρου αντιμετώπισε τον Πανθηραικό σε αγώνα νοκ άουτ για την πρόκριση στην τελική τριάδα της Β κατηγορίας, μαζί με ΠΑΣ Τήνου και Αίαντα Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια αναπάντεχη έκπληξη για την πιο προσωπική του γιορτή, τα γενέθλιά του, έγινε στο Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο την Κυριακή 30 Απριλίου όταν βρέθηκε στην Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση που έγινε στις Καμάρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μέρα πριν την έλευση της Πρωτομαγιάς, την Κυριακή 30 Απριλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών, διοργάνωσε και πραγματοποίησε εκδήλωση υποδοχής της πρώτης Μαγιάτικης μέρας στον πευκόφυτο υπαίθριο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Καμαρών.
Αρκετός κόσμος τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή, ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς κ. Κ. Πούλιος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μ. Λεοντής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι 5, 10, 12, 14, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΑΕΚ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ντέρμπι της Λεωφόρου, είχε δύο δοκάρια και φάσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και τελικά με το 0-0 ο Παναθηναϊκός έχει οριστικά το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν χέρι-χέρι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος αλλά την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι… λίγο πιο κοντά στον τίτλο πλέον.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Σαντορίνη βρίσκεται η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα επείγοντα του νοσοκομείου «Λαϊκόν» κατέληξε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με τραυματισμό στο μάτι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη δύναμή του έδειξε φέτος ο Ελληνας καταναλωτής αφού, πριν καν καλά- καλά ανοίξει η τουριστική σεζόν, το φετινό Πάσχα ήταν ένα από τα καλύτερα από άποψη αγοραστικής κίνησης έπειτα από πάρα πολλά χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι πιο κοντά φέρνει η Salma Hayek με την πιο πρόσφατη ανάρτησή της. Η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών στην οποία βλέπουμε την ίδια να βγαίνει από τη θάλασσα φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι που τονίζει το μπούστο της. τα στιγμιότυπα που ανάρτησε, φαίνεται να κρατιέται από τη σκάλα ενός σκάφους, καθώς βγαίνει από το νερό και να ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ένα νέο πείραμα θα κάνει ως «ανήσυχο πνεύμα» ο «Μr Tesla» και CEO του Τwitter, Έλον Μασκ, προσφέροντας σύντομα στους χρήστες του, τη δυνατότητα να αγοράζουν μεμονωμένα άρθρα εφημερίδων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos