Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Σύμφωνα με την ΕΔΕΚΑΠ, πήγαν στις κάλπες για να ψηφίσουν 214.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι πήγαν 89.223 λιγότεροι σε σχέση με τον α' γύρο, κάτι που σημαίνει αποχή στο 29,4%.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 59,07% προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης στο 44,07% της ενσωμάτωσης ο Νίκος Ανδρουλάκης στο δεύτερο γύρο των εκλογών για νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ .Ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 40,93%. Σημριώνεται ότι στις 19:30 έκλεισαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο 37,39% ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων ο Νίκος Ανδρουλάκης κινείται μια ανάσα από το 60% και συγκεκριμένα στο 59,1%, ενώ ο Χάρης Δούκας στο 40,9%

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και τώρα η ώρα της αλήθειας για τους δυο μονομάχους καθώς έκλεισαν οι κάλπες για τον β΄γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ σήμερα Κυριακή (13.10.24).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, με τον υδράργυρο να σημειώνει μεγάλη πτώση και το θερμόμετρο θα δείξει κάτω από 20 βαθμούς Κελσίου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σημειωθεί η σημαντική μεταβολή της θερμοκρασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό κυκλοφορούν με ταχύτητα στους δρόμους της Αμερικής, αλλά το αν το κοινό θα εμπιστευτεί τα ρομποταξί παραμένει ένα αναπάντητο ερώτημα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νεαρός Καναδός ήδη αποκαλείται ως ο διάδοχος του Γουεμπανιαμά

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού πολυτελείας, οι προκλήσεις και η σημαντική θέση της Ελλάδας σε αυτόν τον τομέα είναι ορισμένα από τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν στο 2ο Συνέδριο Τουρισμού Πολυτελείας που πραγματοποιείται στη Σαντορίνη στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos