Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Τα τμήματα Κ12 και Κ14 του ΑΟ Πάρου δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Κύθνο, έχοντας κάνει γνωστές από καιρό τις ανυπέρβλητες δυσκολίες, αλλά και τις αρνήσεις γονέων για το τριήμερο ταξίδι που απαιτείται.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου το μεσημέρι, γλεντάμε νησιώτικα και παραδοσιακά στο Εστιατόριο CAVO D΄ ΟRO στο όμορφο Φιλώτι της Νάξου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο πολυδιάστατος εκσυγχρονισμός του κράτους και η ενίσχυση του νέου αναπτυξιακού προτύπου της χώρας, χρειάζονται μια σύγχρονη και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, φιλική προς τους πολίτες και το

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Legendary», επιστρέφουν στη δισκογραφία οι θρυλικοί Bon Jovi.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο Ολυμπιακός μετά την επική νίκη - πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου και επικράτησε με 6-1 στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, έχει μπροστά του το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε στους «8» του Conference League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσπέρασε καθαρά ο Κασσελάκης τον Ανδρουλάκη, διαρροές του ΠΑΣΟΚ και προς τον Λοβέρδο - Πάνω από το ποσοστό των ευρωεκλογών του 2019 το κυβερνών κόμμα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εφημερίδας «Πρώτο ΘΕΜΑ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την προσφορά μιας Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Ευρωπαϊκής Ένωσης-Αιγύπτου, η Ευρώπη προσπαθεί να κρατήσει όρθια τη μεγαλύτερη αραβική χώρα και κρίσιμη για την σταθερότητα στην περιοχή της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, η οποία κλυδωνίζεται από την οικονομική κρίση, την περιφερειακή αστάθεια αλλά και την πίεση από την παρουσία 6 εκατομμυρίων προσφύγων στο έδαφος της κυρίως από την Κεντρική Αφρική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγο μετά την ψήφιση, με ευρύτατη πλειοψηφία από το Ευρωκοινοβούλιο, του Κανονισμού για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI Act), της πρώτης ολοκληρωμένης νομοθεσίας παγκοσμίως γι' αυτήν τη ραγδαία

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ επιμένει στην επίθεση στη Γάζα – Κατηγορεί τους διεθνείς συμμάχους του ότι ξέχασαν γρήγορα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από 60 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων μέλη της ίδιας οικογένειας, έχασαν τη ζωή τους σε ισραηλινά πλήγματα κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τη Χαμάς, μερικές ώρες πριν από τη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας του Μπενιαμίν Νετανιάχου που θα επικεντρωθεί στις διαπραγματεύσεις με στόχο μια πιθανή εκεχειρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos