Τριάδα Πέμπτης

22 Σεπτεμβρίου 2011 17:54
4055 φορές

Μάλλον κακή η χθεσινή μέρα, ειδικά γι αυτούς που επέλεξαν τα φαβορί! ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ- ΡΕΗΝΤΖΕΡΣ και ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ συνέθεσαν μία πολύ δυνατή τετράδα, ειδικά με τα τρία τελευταία να θεωρούνται «άχαστα».

Τελικά τίποτε από αυτό δεν πέρασε και ως συνέπεια πολλά μεγάλα δελτία (δύσκολα να μην είχαν μία από αυτές τις επιλογές) πήγαν στον κουβά! Σήμερα η μέρα μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλα ονόματα, έχει όμως και πάλι φαβορί, που ίσως και να έχουν καλύτερη τύχη.

ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ- ΑΛΚΜΑΑΡ- ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ- ΜΠΕΤΙΣ- ΡΟΜΑ και ΣΙΟΝ είναι οι ομάδες που έχουν πάνω τους το περισσότερο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα οι αποδόσεις στη διεθνή αγορά τείνουν να εξισωθούν με τις δικές μας, σε αντίθεση με αυτή της ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ, όπου ο ΟΠΑΠ θεωρεί ότι «θα κερδίσει» και πολύ απλά δεν θέλει ποντάρισμα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε το 1.15 (έξω μπορεί να τη βρει κανείς από 1.2 και πάνω).

Η ΣΙΟΝ εντός έδρας είναι αναξιόπιστη και η ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ δεν είναι τόσο κακή, όσο οι αποδόσεις της μαρτυρούν.

Η ΡΟΜΑ θα πρέπει να αποδείξει ότι βρήκε τη συνοχή της. Ο Λουίς Ενρίκε θα φτιάξει καλή ομάδα, θέλει όμως λίγο υπομονή....

Οπότε τι μένει;

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ. Ομάδα κυπέλλων, αγωνίζεται απέναντι σε μία πολύ κακή ΣΤΑΡΤ, η οποία αυτό που θέλει είναι να σωθεί και δεν επιζητεί μεγαλεία.

ΑΛΜΑΑΡ. Απλώς μιλάμε για την πλέον φορμαρισμένη ομάδα στη χώρα.

ΜΠΕΤΙΣ. Με νίκη μένει πρώτη στην κορυφή και η ΣΑΡΑΓΟΣΑ δεν είναι δα και κάνα θηρίο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ- ΑΛΚΜΑΑΡ- ΜΠΕΤΙΣ με απόδοση 3.83

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011 22:15
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τελευταία άρθρα από τον/την vagelis

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos