Μια δεκάδα επιλογών...

25 Σεπτεμβρίου 2011 14:22 Van
3681 φορές

Το παιχνίδι έχει πολλά σκαμπανεβάσματα! Χθες στις περισσότερες αναμετρήσεις (να μην πω σε όλες) η πρόβλεψη ήταν «σωστή», παρόλα αυτά στο τέλος δεν επετεύχθη το ζητούμενο.

Βέβαια ο καθένας κάνει τα κουμάντα του και δε σημαίνει πως θα πρέπει να ακολουθούνται τυφλά οι προβλέψεις. Ο καθένας κρατά αυτό που του αρέσει, ενώ τα υπόλοιπα τα προσπερνά ή απλά τα κοντράρει. Όμως στην πορεία υπάρχει χρόνος για ανάλυση. Πάμε τώρα στα σημερινά παιχνίδια, χωρίς πολλές περιστροφές, μιας και σε λίγο αρχίζουν...

Στη Γαλλία οι τρεις άσσοι έχουν πτωτική τάση, παρόλα αυτά δυσκολεύομαι να ποντάρω σε μία ομάδα μόνο και μόνο επειδή ο αντίπαλος δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Προτιμώ να ποντάρω σε κάποιαν η οποία θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει από «μόνη της». Με αυτή τη λογική θα πάω με τη ΡΕΝ. Στο παιχνίδι της ΜΠΡΕΣΤ πάλι θεωρώ μάλλον υπερβολικές τις τιμές του όβερ, αν και ο άσος τις τελευταίες ώρες τρώει πολύ παιχνίδι...

Στην Ιταλία η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ έχει ξεκινήσει πολύ θετικά και μπορεί να ήταν άτυχη την προηγούμενη Τετάρτη, σήμερα όμως μπορεί να ρεφάρει την απώλεια στη Σικελία. Η ΚΑΤΑΝΙΑ δεν με έχει πείσει προς το παρόν.

Η ΑΤΑΛΑΝΤΑ παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο προς το παρόν και θέλει όσο πιο γρήγορα γίνεται να πετάξει πίσω της την ποινή των βαθμών.

Η ΣΙΕΝΑ παίρνει πολύ παιχνίδι, όμως δεν πρόκειται να ρισκάρω εκεί. Μικρομεσαία ομάδα είναι...

Η ΛΑΤΣΙΟ έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση κόντρα στο ΠΑΛΕΡΜΟ.

Η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ έχει προβλήματα στην επίθεση, αλλά ακόμα κι έτσι είναι ελαφρώς καλύτερη από ότι η ΚΑΛΙΑΡΙ.

Στην Ισπανία αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα είναι η ΜΑΛΑΓΑ. Η ομαδάρα του Πελεγκρίνι είναι σαφώς καλύτερη από τη ΣΑΡΑΓΟΣΑ, η οποία απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους απλώς δεν έχει τις λύσεις.

Δεν μπλέκω με το παιχνίδι στη ΓΡΑΝΑΔΑ.

Η ΛΕΒΑΝΤΕ μπορεί να μην παίζει θεαματικά, ξέρει όμως να παίρνει αποτελέσματα. Δεν μου αρέσει η ΕΣΠΑΝΙΟΛ.

Από τη Β Ισπανίας θα έψαχνα το Χ στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα στη ΚΟΡΝΤΟΒΑ και τη ΧΕΡΕΘ.

Από τα υπόλοιπα, έχει τύχη το διπλό της ΦΙΤΕΣΕ, ενώ η ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ πλέον έχει μπει για τα καλά, ακόμα και στο κόλπο του τίτλου. Με νίκη σήμερα κάνει το αποφασιστικό βήμα.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

ΡΕΝ

ΜΠΡΕΣΤ (όποιος θέλει εδώ κοιτάει και το όβερ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

ΛΑΤΣΙΟ

ΛΕΒΑΝΤΕ

ΣΑΡΑΓΟΣΑ

ΚΟΡΝΤΟΒΑ Χ

ΦΙΤΕΣΕ

ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ

Τριάδα μεσημεριού :ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΛΑΤΣΙΟ

Βραδινή τριάδα: ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ- ΡΕΝ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Καλή τύχη σε ότι κι αν κάνετε!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 16:09
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos