Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

10 Απριλίου 2014 12:17
10759 φορές

Ο γνωστός επιχειρηματίας Κάλλιστος Διακογεωργίου ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Χατζημάρκο και συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

«Οι ανησυχίες μου για τα προβλήματα της Δωδεκανήσου με οδήγησαν να δηλώσω Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ  με τον Χατζημάρκο Γιώργο. Πιστεύω ότι στις 18 Μαΐου 2014, θα έχω την στήριξη σας με την ψήφο σας, έτσι ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι με επιτυχία και παθός, όπως τόσα χρόνια, για τα κοινά και την καλύτερη πρόοδο της Δωδεκανήσου. Με τη ψήφο σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας!» δηλώνει ο Κάλλιστος Διακογεωργίου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΟΥ ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Γεννήθηκα στην Λαχανιά Ρόδου , με καταγωγή από τη Χάλκη. Τελείωσα το εξατάξιο σχολείο στο Βενετόκλειο Γυμνάσιο και την Τουριστική Σχολή.  Σήμερα ασχολούμαι με τις Οικοδομικές-Εμπορικές Επιχειρήσεις μαζί με τον υιό μου Βασίλη.

Είμαι παντρεμένος με την Θέκλα Αδαμάκη (το γένος Καραγιάννη από τη Σύμη,"Μαϊστρισού") και αποκτήσαμε τρείς υιούς, τον Βασίλη, τον Ιπποκράτη και τον Ρένο. Έχω υπηρετήσει τον Δήμο Ρόδου επί 20 συναπτά έτη, με τον αείμνηστο Δήμαρχο Δημήτρη Βενετοκλή και τον Δήμαρχο Γιώργο Γιαννόπουλο σε πολλές και καίριες θέσεις, όπως :

Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης Ρόδου (Δ.Ο.Ν.Α.) , όπου μαζί με το διοικητικό συμβούλιο πετύχαμε να διοργανώσουμε πολλές και επιτυχημένες αθλητικές οργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer, τη Λαμπαδηδρομία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 που έγιναν στη χώρα μας, καθώς και ποικίλες άλλες διοργανώσεις που συνέβαλαν στην ευρύτερη πρόωθηση της Ρόδου και της Δωδεκανήσου στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου ,

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου (Δ.Ε.Υ.Α.Ρ),

Σύμβουλος στην Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας,

Αντι-Δήμαρχος σε θέματα Αθλητισμού και Αθλητικών εγκαταστάσεων.

Υπηρέτησα σε κύριες θέσεις τις ομάδες Α.Σ. Ρόδου, Α.Σ. Ορφέα Ρόδου, και Ομόνοιας Γενναδίου.

Σήμερα είμαι εκλεγμένο μέλος στο Επιμελητήριο Δωδ/νήσου,  γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα του ελεύθερου επαγγελματία και των εργαζομένων.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos