Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου της παράταξης “Νησιωτική Ανατροπή” η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, δηλώνει τα εξής:

13 Απριλίου 2014 15:10
9802 φορές

Με ένα κατάπτυστο λιβελλογράφημα, η παράταξη που επαγγέλλεται την "ανατροπή" στον τόπο, έδειξε τελικά, με ποιά όπλα κατεβαίνει στην  πολιτική μάχη

 των περιφερειακών εκλογών. Η αμηχανία μπροστά στην απουσία πολιτικής πρότασης, αλλά κυρίως μπροστά στην απουσία συγκεκριμένου πολιτικού στίγματος, που παλινδρομεί και χάνεται κάπου ανάμεσα στις... συνιστώσες και στις μεταξύ τους ασύμβατες κομματικές δυνάμεις, που έχουν δώσει το χρίσμα τον κ. Μπενέτο Σπύρου, (άρα είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί περί δήθεν ανεξαρτησίας) αιτιολογούν το παραλήρημά του και τον οχετό των ύβρεων και των εκφράσεων επιπέδου πεζοδρομίου που χρησιμοποιεί. Επιτέλους, η νησιωτική ανατροπή, απέκτησε περιεχόμενο!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos