Δύο ακόμα υποψήφιοι με το Γιώργο Χατζημάρκο

24 Απριλίου 2014 17:22
10587 φορές

Η Μαρίνα Βασιλάκη από το Φιλώτι Νάξου συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής του ανεξάρτητου περιφερειακού συνδυασμού, Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

«Κινητήριος μοχλός στην ενασχόλησή μου με τα κοινά, αποτελεί αναμφίβολα η αστείρευτη αγάπη για τον τόπο μου. Η προσπάθειά μου ωστόσο, πυροδοτείται ταυτόχρονα από την μεγάλη μου αγωνία για το μέλλον των παιδιών του τόπου μας. Ένα μέλλον που επιβάλλεται να είναι  ασφαλές, αυτάρκες, με κατάλληλες υποδομές και σταθερό υπόβαθρο. Με πιο απλά λόγια; Θέλω να βοηθήσω. Να βοηθήσω εμάς, εσάς τον τόπο μου. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γεώργιο Χατζημάρκο που με εμπιστεύεται, δίνοντάς μου την ευκαιρία να προσπαθήσω, να υλοποιήσω τις ιδέες και τις σκέψεις μου» δηλώνει η Μαρίνα Βασιλάκη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από Ναξιώτες γονείς, τον Γρηγόρη Βασιλάκη και την Ιουλιανή Μουστάκη. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Κυψέλης καθώς και της Σχολής Γραμματέων των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών. Γνωρίζει αγγλικά και κομπιούτερ. Στα 23 της χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει στο Φιλώτι της Νάξου με τον σύζυγό της Γιώργο Μουστάκη. Είναι μητέρα δύο αγοριών.

Εργάζεται στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Δραστηριοποιείται στα κοινά από το 2002.

Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου Νάξου.


Δίπλα στο Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου , Γιώργο Χατζημάρκο και ο Ιωάννης Κανδίνος

«Πιστός στο χρέος μου προς όλα τα μέλη του κλάδου μου τον οποίο υπηρετώ επί σειρά ετών αλλά και πιστός στα ήθη και τις αξίες όλων των συμπατριωτών μου που αγωνίζονται έντιμα για ένα καλύτερο αύριο, συντάσσομαι και πάλι δίπλα στο Γιώργο Χατζημάρκο. Έναν άνθρωπο με όλα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη που μπορεί να κάνει το αδύνατον δυνατόν.   Είμαι βέβαιος ότι μαζί του θα καταφέρουμε να κάνουμε την αλλαγή σ' αυτό τον τόπο».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ιωάννης Κανδίνος γεννήθηκε στα Μαριτσά της Ρόδου το 1960. Είναι ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και διατηρεί το δικό του ηλεκτρολογείο.

Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος επισκευαστών αυτοκινήτων Ρόδου.

Από το 1990 είναι αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΚΕΡΩΝΙΑΤΗΣ Μαριστών.

2010-2014 Κοινοτικός Σύμβουλος του δημοτικού διαμερίσματος Μαριτσών με τον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου.

Είναι παντρεμένος με την Σεβαστή Κρομμύδα του Κων/νου και έχει τρία παιδιά.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos