Η Ρόδος έδειξε νικητή των περιφερειακών εκλογών

14 Μαϊος 2014 17:01
12112 φορές

Σε μία κατάμεστη από φίλους, συνεργάτες και πολίτες που επιθυμούν την άμεση αλλαγή σελίδας, αίθουσα, πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου εχτές το βράδυ, η οποία ξεπέρασε σε προσέλευση κάθε πρόβλεψη.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος, παρουσίασε το Σχέδιο της παράταξης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο, σε μία μοναδική εκτός κειμένου ομιλία, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως οι άνθρωποι με ιδέες, θέληση και αποφασιστικότητα, πρέπει να απευθύνονται στο κοινό με αμεσότητα και αυθεντικότητα.

Η ομιλία ξεκίνησε με το πολιτικό διακύβευμα των προσεχών περιφερειακών εκλογών και τον βαθμό  εξάρτησης της εθνικής οικονομίας από τις εξελίξεις στην τουριστική βιομηχανία των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζημάρκος παρουσίασε το αναλυτικό σχέδιο της παράταξης "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο", με τίτλο Κ2, που σηματοδοτεί την ευθεία γραμμή ανάπτυξης από την Κέα έως το Καστελόριζο και εγγυάται ρυθμό ανάπτυξης σε μία περιοχή που έχει όλες τις δυνατότητες να παράξει πλούτο και θέσεις εργασίας  προς την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης, των 33 υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της ενότητας Ρόδου.

"Δεν αναφερόμαι στη νησιωτικότητα με τον συνήθη τρόπο που το κάνουν όλοι οι επαγγελματίες της πολιτικής, σαν να είναι μειονέκτημα ή ασθένεια. Είμαι περήφανος που είμαι νησιώτης και αντιλαμβάνομαι τη νησιωτικότητα μόνο ως πλεονέκτημα. Θα την υπηρετήσουμε με σχέδιο και πάθος και χωρίς υποχωρήσεις, στοχεύοντας στην με ίσους όρους ανάπτυξη όλων των νησιών μας, διατηρώντας την ταυτότητάς τους και προτάσσοντας τη μοναδικότητάς τους», δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos