50 χρόνια Σαββόπουλος στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων

15 Οκτωβρίου 2015 10:18

Συνεχίζει παρότι ο ιδρυτής του λείπει. Το Θέατρο του Οδού Κυκλάδων συνεχίζει τη διαδρομή του χωρίς την παρουσία του Λευτέρη Βογιατζή, με ένα πολύπλευρο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα, γενέθλια ημέρα του Λευτέρη Βογιατζή, σ' εκείνη τη σκηνή που σκάφτηκε και ξαναχτίστηκε πολλές φορές.

Η Ειρήνη Λεβίδη, που διευθύνει καλλιτεχνικά το θέατρο τώρα, είχε δίπλα της μερικούς από τους συντελεστές του φετινού προγράμματος. Την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 19 και 20/10 το θέατρο φιλοξενεί δύο ξεχωριστές συναυλίες του Διονύση Σαββόπουλου, που γιορτάζει τα 50 χρόνια του στο τραγούδι και τα έσοδα θα δοθούν στους πρόσφυγες. Δίπλα του θα έχει την Ελένη Βιτάλη.

 

Στα τέλη Οκτωβρίου σειρά έχει η «Φθινοπωρινή σονάτα» σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη. Τον Νοέμβριο (πρεμιέρα 26/11) η «Σαλώμη» του Οσκαρ Γουάιλντ, όπως την «είδε» ο Θέμελης Γλυνάτσης.

Τη νέα χρονιά, στις 20 Ιανουαρίου 2016, ο Γιώργος Σκεύας σκηνοθετεί «Το κουκλόσπιτο» του Ιψεν, ενώ στις 8 Μαρτίου ο Περικλής Μουστάκης, που ενθουσίασε το κοινό πέρυσι με τον ρόλο που υποδύθηκε στην παράσταση του Δημήτρη Καραντζά, θα σκηνοθετήσει και θα παίξει σε μια παράσταση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και έχει τίτλο «Οστέα ξηρά».

Η σεζόν για φέτος ολοκληρώνεται με την «Αλτσίνα», την όπερα δωματίου του Χέντελ, που σκηνοθετεί ο αεικίνητος Θέμελης Γλυνάτσης.

Πρόγραμμα αξιώσεων, που αφουγκράζεται όλα τα είδη και δίνει χώρο σε νέους και παλαιούς καλλιτέχνες.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos