×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο «Καραγκιόζης πολυτεχνίτης» και το «Ξυπόλητο Τάγμα», δια χειρός Κ. Καζάκου

30 Αυγούστου 2013 17:05

Την παράσταση για όλη την οικογένεια, «Ο Καραγκιόζης πολυτεχνίτης», παρουσιάζουν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη, ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας, αλλά και ένας εξαιρετικός θίασος ηθοποιών, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Καζάκου.

Πρόκειται για μία παράσταση που ανέβηκε τον χειμώνα στο θέατρο Τζένη Καρέζη, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές και πραγματοποιείται στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Νέας Σμύρνης «Ιωνικές γιορτές 2013»

Ο Κώστας Καζάκος σκηνοθέτησε το «Ξυπόλητο Τάγμα» στη θεατρική απόδοση του «Καραγκιόζη πολυτεχνίτη» του Τάσου Κώνστα. Έτσι τα παθήματα του Καραγκιόζη, για να βρει μια δουλειά παρουσιάζονται στο μπερντέ από τον καραγκιοζοπαίχτη, αλλά και στη σκηνή από ηθοποιούς, οι οποίοι πλαισιώνονται από ζωντανή ορχήστρα.

Πρόκειται για ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, στα παλιά πλανόδια επαγγέλματα, στην παλιά γειτονιά, με ξεναγό τον Καραγκιόζη και την παρέα του. Μέσα από το γέλιο και ευτράπελες καταστάσεις ξυπνά ηθογραφικά μια Ελλάδα που χάθηκε.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Μποσταντζόγλου, Κώστας Φλωκατούλας, Γιάννης Ζουμπαντής, Τζένη Βαβαρούτα, ενώ στο ρόλο του Καραγκιόζη: ο Τάκης Βαμβακίδης. Πίσω απ' το μπερντέ: ο Τάσος Κώνστας. Επί σκηνής οι μουσικοί: Γιώργος Τζώρτζης, Σωτήρης Μαργώνης, Παναγιώτης Μπουζέας, Solis Barki, κλαρίνο: Νίκος Φιλιππίδης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με κάρτες εισόδου (η διάθεση καρτών εισόδου θα γίνεται από τα ταμεία του θεάτρου Άλσους). Πληροφορίες στο 210 9334064.

kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos