20 και 21 ΙΟΥΛΙΟΥ η 4η έκδοση του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής

12 Ιουλίου 2019 13:25

Τo διεθνές φεστιβάλ Οδύσσια επανέρχεται στις ακτές της Ελλάδας με την τέταρτή του έκδοση. Η φετεινή θεματική “ODYSSIA FOUR TO THE FLOOR ” βρίσκεται εδώ για να μας εμπνεύσει και να φωτίσει τα μονοπάτια της ψυχής μας, ενώ το Οδυσσειανό ταξίδι συνεχίζεται με μία νέα περιπέτεια.


Το εμβληματικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής μονοπολεί το ενδιαφέρον κάθε χρονιά με τις ξεχωριστές θεματικές του, οι οποίες εμπνέονται από και υπηρετούν τα αρχέτυπα του αρχαιότερου και πιο επικού έμμετρου δημιουργήματος που έχει καταγραφεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο λόγος για την Οδύσσεια του Ομήρου.

Ο συνδυασμός των καλλιτεχνών οι οποίοι επιλέγονται και πραγματοποιούν απο κλειστικές για το φεστιβάλ εμφανίσεις, μαζί με την μαγική τοποθεσία του θρυλικού πλέον Cariocas Beach Bar με 22 χρόνια ενεργό παρουσία στην χορευτική μουσική σκηνή, ενισχύεται με την συμμετοχή εικαστικών και επισκεπτών που έρχονται από όλο τον κόσμο για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία.
Η Οδύσσεια φέτος πραγματοποείται 20 και 21 Ιουλίου. Το Σάββατο 20 Ιουλίου το φεστιβάλ εστιάζει στην πρώτη για τα παγκόσμια δεδομένα φιλοξενία του Shelter σε φεστιβαλική σκηνή (Shelter Stage), με τον πρωτοκαθήμενο δημιουργό και εκφραστή της Shelter κουλτούρας Timmy Regisford σε ένα μαραθώνιο 12ωρο(!) σετ που θα πραγματοποιηθέι στα πλαίσια του μακροβιότερου House party που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και δεν είναι άλλο από το House On The Beach. Tο πάρτυ θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι ενώ ο Timmy θα πάρει θέση στο πιλοτήριο στις 8 το βράδυ και θα τελειώσει με την δική σου ενθάρρυνση και των επισκεπτών του φεστιβάλ, στις 8 το πρωί της επόμενης μέρας!

Την σκυτάλη παίρνει την Κυριακή η θηριώδης ψυχεδελική σκηνή της Detroit Techno. Ένας από τους πλέον σηναντικούς της εκπροσώπους, ο ζωντανός θρύλος Carl Craig αναλαμβάνει το τιμόνι του διαστημόπλοιου της Οδύσσειας. Η θεματική με τίτλο Space Odyssey αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, όχι μόνο γιατί ο Carl Craig βρίσκεται σε μία από τις πλέον ώριμες και δημιουργικές φάσεις της καριέρας του, αλλά και γιατί έχει ετοιμάσει ένα αποκλειστικό σετ για τους φίλους της Οδύσσειας!
Του δυο θρύλους θα πλαισιώσουν γνήσιοι εκφραστές της παγκόσμιας dance κουλτούρας όπως οι, Sunshine Pedro ( Cariocas ), Jerm (Analogue - Coma ), Echo Flex ( Electric Pressure - Coma ), Harry Varzabetian ( EnLefko ), DJ Seou ( Soul Asylum - Aφrodisiak ), Saniter & Theremin (Steam Resident’s), Andy Es, Markos Markadonatos ( Forbidden ), Dimitri Chats (Amylo) ενώ περισσότερα ονόματα προστίθενται στο line up του φεστιβάλ καθημερινά!

O αριθμός κάθε έκδοσης γίνεται και πηγή έμπνευσης.
Με συμπαραστάτη το 4, το νούμερο που ανάμεσα σε άλλα συμβολίζει την δύναμη, την σταθερότητα, την θεμελίωση και την ολοκλήρωση, οι Οδυσσειανοί θα αναβιώσουμε τον μύθο όπως εμείς γνωρίζουμε. Τα ενεργοποιημένα και ζωηρά πνεύματά μας θα μπορέσουν να δείξουν την αγάπη τους, τον θαυμασμό τους και τον σεβασμό τους στην μία και μοναδική άυλη μορφή τέχνης που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα. Την τέχνη που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των τεχνών και μας κοιτάζει μοναδικά, μέσα από το ξεχωριστό, μαγικό πρίσμα που διαθέτει. Tην ΜΟΥΣΙΚΗ.
Τα σώματά μας θα πάρουν δύναμη από τις επιλογές των DJs που θα δονήσουν και πάλι το εμβληματiκό ηχοσύστημα του Cariocas, και θα χορέψουν κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο και τα αστέρια του Αττικού ουρανού ενώ η ΟΔΥΣΣΙΑ μας καλεί να ανακαλύψουμε την δύναμη και τους συμβολισμούς του αριθμού της γης και της ανθρωπότητας, του τεράγωνου αριθμού, του αριθμού που συμβολίζει τα γερά θεμέλια, τις τέσσερις αιχμές των πυραμιδωτών σχημάτων, του Οδυσσειανού μύθου της Κίρκης, των τεσσάρων χτυπημάτων - 4 to the floor - της Detroit Techno και του ήχου του Shelter και της New York House.
Αναμένεται και πάλι να συμβεί το ανεπανάληπτο.
Έλα να ανακαλύψουμε και να ζήσουμε μαζί την μουσική δύναμη της 4ης έκδοσης!
Περιορισμένα εισιτήρια διαθέσιμα για τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα βρείτε εδώ: www.viva.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos