×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Σόλο» στις σκηνές της Αθήνας έως τα τέλη Μαίου

23 Απριλίου 2014 11:58

Μπορεί εδώ και χρόνια να έχουμε ταυτίσει το τέλος της χειμερινής περιόδου στην ψυχαγωγία με την τελευταία εβδομάδα πριν από το Πάσχα,

ωστόσο οι περισσότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας συνεχίζουν φέτος ακάθεκτες τη λειτουργία τους μέχρι και τα τέλη Μαΐου. Λίγες ημέρες μετά την Ανάσταση ξεκινούν ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που εκπροσωπούν διάφορα μουσικά είδη. Οι προτάσεις είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες.

Ο Γιάννης Κότσιρας, μετά το τέλος των εμφανίσεών του με τον Θάνο Μικρούτσικο και τη Ρίτα Αντωνοπούλου, θα παρουσιάζει ένα σόλο πρόγραμμα, από το ερχόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο, στον «Ρυθμό Stage», στην Ηλιούπολη. Το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει τα γνωστότερα τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του, ενώ παράλληλα θα ερμηνεύσει, για πρώτη φορά ζωντανά, κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια που έγραψαν για εκείνον ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Ο «Σταυρός του Νότου» συνεχίζει με νέες μουσικές παραστάσεις στις τρεις σκηνές του. Η Νατάσα Μποφίλιου πήρε παράταση, και θα πραγματοποιήσει τέσσερις ακόμη εμφανίσεις, το Σάββατο και την Κυριακή και στις 2 και 3 Μαΐου, στην Κεντρική Σκηνή. Τη σκυτάλη θα πάρει ο Παντελής Θαλασσινός, ο οποίος θα τραγουδά εκεί από τις 10 Μαΐου και για τα τρία επόμενα Σαββατόβραδα. Στις 2 και 9 Μαΐου ο Χρήστος Θηβαίος θα διηγηθεί τις μελωδικές μουσικές ιστορίες του από τη σκηνή του Club.

Συναυλία-γιορτή

Στο «Passport» του Πειραιά θα βρεθεί στις αρχές του Μάη ο Μίλτος Πασχαλίδης. Ο τραγουδοποιός θα μοιραστεί εκεί με το κοινό του δύο μουσικές βραδιές, στις 2 και 9 Μαΐου, ενώ μεθαύριο θα τραγουδήσει, για μία και μοναδική βραδιά, ο Παντελής Θαλασσινός.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή τα Υπόγεια Ρεύματα διοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία-γιορτή, στις 3 Μαΐου, στην καινούργια μουσική «Stage Volume 1», στο Μοναστηράκι. Το συγκρότημα, που έχει αφήσει το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην εγχώρια ροκ σκηνή, θα θυμηθεί επί σκηνής τις καλύτερες μουσικές στιγμές του αλλά και τις πιο σημαντικές συνεργασίες του.

Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί, στις 10 Μαΐου, η μουσική παράσταση της Θεοδοσίας Τσάτσου με τίτλο «Janis Joplin: Δωμάτιο 105». Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον μουσικό αφιέρωμα στη διάσημη Αμερικανίδα ροκ ? μπλουζ ερμηνεύτρια. Η Θεοδοσία Τσάτσου θα ενσαρκώσει, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, την Τζάνις Τσόπλιν επί σκηνής, ενώ παράλληλα θα ερμηνεύσει κάποια από τα γνωστότερα τραγούδια της.

«Προς την επόμενη θάλασσα» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα παρουσιάσουν ο Νίκος Καλλίνης, ο Πέτρος Συνοδινός και η Σαββέρια Μαργιολά, μεθαύριο, Παρασκευή, και στις 2 Μαΐου, στο «Γυάλινο Up Stage». Το πρόγραμμά τους θα είναι βασισμένο σε τραγούδια από τη δισκογραφία τους. Για τους φίλους του ρεμπέτικου, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και γνωστός τραγουδιστής Μπάμπης Γκολές θα βρεθεί για δύο βραδιές, την Παρασκευή και το Σάββατο, στο «Ιλιον Cimema & Stage» (Πατησίων 113) για να παρουσιάσει, μαζί με τους μουσικούς του, ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos