To goout.gr έρχεται κάθε χρόνο με τις προτάσεις σου στις κορυφαίες επιλογές διασκέδασης

31 Δεκεμβρίου 2019 14:59

To goout.gr έρχεται κάθε χρόνο με τις προτάσεις σου στις κορυφαίες επιλογές διασκέδασης στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Κορυφαίες επιλογές διασκέδασης σε club, πίστες, μπουζούκια σε όλη την Αθήνα.

Το Φωταέριο Γκάζι 2020 για αυτή την σεζόν παίζει ένα πολύ δυνατό χαρτί του ελληνικού πενταγράμμου, έναν καλλιτέχνη με τεράστιο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση. Έτσι με τον Γιώργο Σαμπάνη στο μουσικό τιμόνι του προγράμματος του, έχει θέσει μια σοβαρή υποψηφιότητα για να χριστεί το απόλυτο χειμερινό hotspot με το αθηναικό κοινό να αδημονεί για το πολυαναμενόμενο opening του.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι ο Γιώργος Σαμπάνης μέσα από τα αναρίθμητα τραγούδια του, έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου, και να οδηγήσει τα συναισθήματα μας στο ζενίθ τους, κάτι που έχει σκοπό να κάνει και από την νέα του στέγη την ερχόμενη χειμερινή σεζόν του 2019-2020, από το μοναδικό Φωταέριο, με τα live performances του να χαράζουν τον μονόδρομο της διασκέδασης προς την Πειραιώς 100.

Το Γκάζι, είναι ένα από τα μεγαλύτερα meetpoint της πόλης, και το Αkanthus live stage, είναι από τους πιο σημαντικούς λόγους για να το επισκεφτείς. Αυτόν τον χειμώνα στην περιοχή όπου χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης, το Γκάζι, λοιπόν, στεγάστηκε ένα μαγαζί που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της αθηναικής νύχτας, το Ακάνθους club Γκάζι με τον Διονύση Σχοινά. Το διάσημο κλαμπ, πρωταγωνίστησε στη συνείδηση του κόσμου, και με το winter edition του, έκλεψε τις εντυπώσεις. Μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου λοιπόν, το Ακάνθους θα επιστρέψει στην χειμερινή του βερσιόν, και θα γίνει για ακόμα μια φορά ένα σπουδαίο hotspot.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μερλίνα Ασλανίδου, όντας από τους μεγαλύτερους σταρ της χώρας μας, και πάντα πρωτοπόροι σε όλα τα βήματα τους, ακολουθούν όλα τα νέα ρεύματα και τάσεις της εποχής, και εξελίσσονται μαζί τους. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην ταυτιστεί και να μην εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο, τον καινούργιο και φρέσκο τρόπο διασκέδασης που επιτάσσει η εποχή , το live clubbing. Αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ορθότερα, από το να λάβει χώρα σε ένα νέο και ιδιαίτερο μέρος, που να της ταιριάζει κυριολεκτικά γάντι. Αυτό ήταν το νεοσύστατο Χοτέλ Ερμού, ένας χώρος με εξαιρετικό design, που δεν θυμίζει σε τίποτα κανένα άλλο νυχτερινό μαγαζί.

Άλλωστε, η κορυφαία Ελληνίδα σταρ, δεν θα μπορούσε να ταυτιστεί περισσότερο με άλλο μαγαζί, αφού χαρακτηριστικά και των δύο, είναι οι λέξεις έμπνευση, ιδιαιτερότητα και πρωτοπορία.
Όταν αναφερόμαστε στο απόλυτο hotspot της χειμερινής σεζόν ένα μαγαζί μας έρχεται στο μυαλό και αυτό δεν είναι άλλο από τον νούμερο ένα λόγο για να επισκεφτεί κανείς το πολύ αγαπητό Γκάζι και να το χρίσει στην κορυφή των προτιμήσεων του, και ο λόγος φυσικά για το φαντασμαγορικό BOX Athens Μελισσες

Ο Κωσταντίνος Αργυρός, από την πρώτη φορά που μας συστήθηκε, κέρδισε αμέσως την προσοχή και το μετέπειτα μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, λόγω της εξαιρετικής φωνής του, αλλά και του πολύ χαμηλού προφίλ που διατήρησε σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια ουσιαστικά στον χώρο της νύχτας, να πάρει τα ηνία πολύ μεγάλων νυχτερινών σκηνών, και να ξεχωρίσει ως πρώτο όνομα φτάνοντας το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό τους. Το κέφι στο Fantasia live για όλη την άνοιξη απογείωσε μαζί του ένα νέο παιδί της μουσικής βιομηχανίας της χώρας, το οποίο όμως έχει καταφέρει να εδραιωθεί πολύ γρήγορα στην συνείδηση του κόσμου ως πολλά υποσχόμενος.

Ο Λευτέρης Πανταζής Πάνος Καλίδης Θάνος Πετρέλης έρχονται με φόρα να μας χαρίσουν τις πιο ανεβαστικές βραδιές του φετινού χειμώνα από μια πίστα που εδώ και χρόνια έχει το δικό της φανατικό κοινό που κάθε εβδομάδα κακλύζει τον χώρο του. Τρεις αγαπημένες φωνές και αμέτρητες ανεβαστικές επιτυχίες έρχονται σύντομα στην πίστα του Εμπατή North Live Stage για να κάνουν τα βράδια μας να έχουν πια άλλο νόημα και να κάνουν το κέφι να χτυπήσει κόκκινο.

O Γιώργος Τσαλίκης Λεμπέσης ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση κάθε εβδομάδα, στα βόρεια προάστια στο 4711 Αυτοκίνηση. Μια μοναδική συνεργασία που έχει αγκαλιαστεί από το κοινό της πόλης και όχι άδικα, μιας και ο καλλιτέχνης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της γενιάς του όπως επίσης και το δημοφιλές συγκρότημα των Onirama. Μια συνεργασία που δεν πρέπει να χάσεις!

Φέτος, θα τραγουδάει στο acro club γκάζι η Δέσποινα Βανδή, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στην Ιερά Οδό 13, και εδώ και χρόνια αποτελεί ένα από τα κορυφαία σημεία διασκέδασης στην πόλη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos