Καραντίνα και σινεμά: Δείτε τις ταινίες που θα ανέβουν πρόωρα στις ψηφιακές πλατφόρμες [trailer]

02 Απριλίου 2020 16:22

Μια σειρά από γνωστές ταινίες διατίθενται πρόωρα στις ψηφιακές πλατφόρμες για να τις δείτε στο σπίτι, καθώς η πορεία τους στις αίθουσες διακόπηκε βίαια και δεν πρόκειται να έχει επανεκκίνηση αν η καραντίνα συνεχισθεί έως τα μέσα Μαΐου.

Ακόμα και αν στις αρχές καλοκαιριού επιστρέψουμε σταδιακά στην «κανονικότητα», είναι αμφίβολο αν το κοινό θα γυρίσει στις αίθουσες με τον φόβο του κορoνοϊού να πλανάται ακόμα στην ατμόσφαιρα. Στη χώρα μας, βέβαια, τα θερινά σινεμά έχουν ελπίδες να αποφύγουν την καταστροφή για ευνόητους λόγους.

Το «Φύγαμε» της Pixar έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στις πλατφόρμες εδώ και δέκα περίπου μέρες. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες στη χώρα μας στις 5 Μαρτίου και πρόλαβε να κόψει περισσότερα από 10.000 εισιτήρια πανελλαδικά πριν η απόφαση για λουκέτο στις κινηματογραφικές αίθουσες το ρίξει νοκ άουτ πρόωρα. Ομως το animation του Νταν Σκάνλον βγήκε γρήγορα στο video on demand και συνεχίζει την πορεία του εν οίκω.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos