Νέες καταγγελίες καλλιτεχνών - Στο Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών o Κιμούλης

29 Ιανουαρίου 2021 22:26

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) παραπέμπεται ο Γιώργος Κιμούλης μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα, η οποία υποστήριξε πως δέχτηκε λεκτική και σωματική βία από τον ηθοποιό, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι τα καταγγελλόμενα περιστατικά δεν είναι σεξουαλικής φύσεως.

Εκτός της Ζέτας Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Φαίη Ξυλά, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψαν τα βιώματά τους από τις συνεργασίες που είχαν με τον δημοφιλή ηθοποιό.

Σήμερα, Παρασκευή, μία ακόμα συμπρωταγωνίστριά του κατήγγειλε ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή της.

Η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου μίλησε για την δική της αρνητική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη, όταν αντικατέστησε σε παράσταση την Ευδοκία Ρουμελιώτη.

 Στην ανακοίνωσή του, το ΣΕΗ σημειώνει πως εξετάζει τις καταγγελίες και θα τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η ανακοίνωση του ΣΕΗ:

«Έχοντας λάβει υπόψιν τις σοβαρότατες καταγγελίες που έχουν γίνει από το μέλος μας Ζέτα Δούκα και των συναδέλφων που ακολούθησαν εναντίον του έτερου μέλους μας Γιώργου Κιμούλη, σας ενημερώνουμε πως το #ΣΕΗ, αφού τηρήσει ως θεσμικό όργανο τις προβλεπόμενες σωματειακές διαδικασίες, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση τόσο για το θέμα αυτό καθαυτό, όσο και για τη γενικότερη δράση και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει για το ζήτημα, μετά και την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αυτήν την Παρασκευή 29/01/2020.

Ως τότε, δημοσιεύουμε το ψήφισμα στήριξης στη Σοφία Μπεκατώρου που το Διοικητικό Συμβούλιο είχε ήδη ετοιμάσει (την περασμένη Κυριακή) και δηλώνουμε την στήριξή μας σε όλα τα μέλη, αλλά και κάθε έναν άνθρωπο που σπάει την σιωπή.»

cnn.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos