Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Ξεκινά σήμερα η προπώληση για τις εκδηλώσεις σε Ηρώδειο, Επίδαυρο και Πειραιώς 260

15 Μαϊος 2021 12:39

Πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε, ηλεκτρονικά και φυσικά, και ποιος είναι ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός εισιτηρίων σε κάθε αγορά

Ξεκινά την Παρασκευή 14 Μαΐου η προπώληση των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Το πρόγραμμα  της διοργάνωσης, που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, περιλεμβάνει πλήθος παραστάσεων και δρώμενων που θα φιλοξενηθούν στο Ηρώδειο, στην Επίδαυρο και στην Πειραιώς 260 η οποία θα είναι πιο «καλοκαιρινή» από ποτέ, καθώς οι αίθουσες θα υποδεχτούν το κοινό με ανοιχτές οροφές, ώστε να τηρηθούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η προπώληση των εισιτηρίων αφορά στις παραστάσεις Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου και θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στα aefestival.grtickets.aefestival.gr, www.ticketservices.gr και στα καταστήματα Public. Η πώληση στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ( Πανεπιστημιου 39, Στοά Πεσμαζόγλου) θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Μαΐου, στις 10:00 π.μ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos