Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» ανοιχτό και πάλι!

26 Μαϊος 2021 18:48

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό την Πέμπτη 27 Μαΐου.

Κάθε μέρα, 10.00 – 16.00, εκτός Δευτέρας, ο επισκέπτης μπορεί να κάνει αναδρομή στη βιομηχανική περίοδο της Σαντορίνης, ακολουθώντας την πορεία καλλιέργειας και επεξεργασίας της σαντορινιάς τομάτας καθώς και της παραγωγής τοματοπελτέ.
Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε επίσης τον τοματοπελτέ μας και να κλείσετε τη δική σας αναμνηστική κονσέρβα σε ένα παλιό κλειστικό μηχάνημα!

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» παρέχει σε όλους τους επισκέπτες του - με την επιφύλαξη της σχετικής διαθεσιμότητας και χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση - ατομικές συσκευές ακουστικής ξενάγησης. H ακουστική ξενάγηση προσφέρεται σε 5 διαφορετικές γλώσσες - ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Για την είσοδό στο χώρο του μουσείου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

 Ωράριο Λειτουργίας :
Τρίτη – Κυριακή: 10.00 – 16.00

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για groups επικοινωνήστε μαζί μας στο
τηλ : 22860-85141 & στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos