Άρση μέτρων: Περισσότεροι πελάτες στα εμπορικά - Ανοίγουν κινηματογράφοι και παιδότοποι

17 Ιουνίου 2021 14:02

Η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων που συνεδριάζει από το πρωί και έδωσε «πράσινο» φως για νέα χαλάρωση των μέτρων.

 

Ένα άτομο ανά 16 τ.μ. αντί ανά 25 τ.μ. των εμπορικών καταστημάτων είναι η εισήγηση των επιστημόνων προς την κυβέρνηση στην κατεύθυνση άρσης μέτρων για τον κορωνοϊό. Επίσης προτείνουν άνοιγμα παιδότοπων σε υπαίθριο χώρο όπως επίσης των λούνα παρκ και των θεραπευτικών λουτρών και μασάζ.

Ακόμη από την 1η Ιουλίου ανοίγουν οι κινηματογράφοι που ήταν κλειστοί με πληρότητα 50% για εμβολιασμένους ή με την επίδειξη self test.

Φορολογικές Δηλώσεις 2021: Μέχρι πότε πρέπει να υποβληθούν - Τι πρέπει να προσέξετε
Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη. Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos