Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

12 Αυγούστου 2021 17:19

“Ευτυχώς ήμουν ασυμπτωματικός” παραδέχεται, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, την προσωπική του περιπέτεια και την επόμενη ημέρα στον χώρο της τέχνης.

Πόσο επέδρασε το ενάμισι έτος της πανδημίας τη ζωή σου; Σε στεναχωρεί που έχει πληγεί τόσο πολύ ο χώρος της τέχνης;

poster
Δεινοπαθήσαμε! Κάποιοι εξ ημών ούτε να βιοποριστούν δεν μπορούσαν σωστά. Το έχω ζήσει με συναδέλφους οι οποίοι πτώχευσαν. Περάσαμε πολύ σκληρά.

Πέρυσι κάναμε πρόβες δύο μήνες για να ανεβάσουμε μια επιθεώρηση, μια εξαιρετική δουλειά, και δυο μέρες πριν από την έναρξη, μας έκλεισαν. Δεν έχουμε την πολυτέλεια πια να μην εργαζόμαστε.

 Προσωπικά, ήμουν για αρκετά μεγάλο διάστημα στο στούντιο. Πέρασα και κορονοϊό…

Ευτυχώς ήμουν ασυμπτωματικός. Θα έλεγα πως αυτό το διάστημα ανασυγκροτήθηκα ως άνθρωπος. Έκανα ενδοσκόπηση. Πιστεύω ότι η ζωή αλλάζει. Οι άνθρωποι έγιναν πιο σοφοί και ουσιαστικοί.

Πολλοί θεωρούν ότι, μόλις κλείσει αυτό ο κύκλος, θα τα ξεχάσουμε όλα και θα επιστρέψουμε ξανά στην προ COVID καθημερινότητα μας.

Είναι κι αυτό ίδιον του ανθρώπου. Προσωπικά, ωστόσο, εύχομαι να μην το ξεχάσουμε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos