Rεκόρ εισιτηρίων για τo Νο Τime To Die

05 Οκτωβρίου 2021 18:05

To μεγαλύτερο άνοιγμα με ρεκόρ εισιτηρίων έκανε η τελευταία ταινία του Μποντ, No Time to Die, με πρωταγωνιστή το Ντάνιελ Κρεγκ. Το άνοιγμά του πολυαναμενόμενου φιλμ άγγιξε τα 30 εκατ δολάρια συγκεντρώνοντας περίπου 120 εκατ δολάρια σε εισπράξεις μόνο στις πρώτες μέρες προβολής.

Και αυτό μόνο στην Μεγάλη Βρετανία! Μετά απο 15 συνεχή χρόνια για το Κραιγκ στον ρόλο του Μποντ, το No Time To Die έκανε μεγαλύτερο άνοιγμα από την προηγούμενη ταινία Spectre, αλλά όχι μεγαλύτερο από το Skyfall του οποίου οι εισπράξεις ξεπέρασαν το 1 δις δολάρια.

 Πλάνο από την ταινία No time to die

Οι παραγωγοί του Τζειμς Μποντ θεωρούν ότι το τελευταίο φιλμ θα είναι το τρίτο πιο επιτυχημένο στην ιστορία του Βρετανικού franchise και αυτό εξ αιτίας της μεγάλης προσμονής του κοινού μετά από σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας.

Η προβολή του No Time To Die ξεκινάει τις προβολές της στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 8 Οκτωβρίου όπου αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ στο πολύπαθο – από τις επιπτώσεις του κορωνοιου- box office…

 Επιστροφή λοιπόν για τα καλά στις σκοτεινές αίθουσες …με μια ταινία της οποίας η δράση της σε κρατάει με κομμένη ανάσα καθόλη τη διάρκεια της που είναι 2 ώρες και 43 λεπτά!

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos